(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike
未射啊!就咋
青頭仔對住大波妹,
體諒下啦
lmlm
為免佢咁快就射,我都係轉返用手幫佢算。

其實內心有少少唔耐煩,

處女就話受歡迎遮,處男就真係冇咩着數。

又驚青又易射。

我諗一諗,都係決定拿拿聲幫佢打出嚟先,

射完第二次持久啲先扑,

如果唔係我一坐落去就射咪仆街。

於是,我就加快手速,

上上下下起勢咁chok,

冇咩用技巧因為我已經冇咩心機耐性,

一心淨係想佢快撚啲射。

果然,係我嘅努力之下佢幾分鐘就射咗,

我鬆一口氣,諗住去沖個涼等佢回一回氣再繼續全套,

點知佢射完之後竟然冇軟到,

我眼睛一亮,18歲嘅小弟弟果然有活力啲。

我一下將佢推落床,滿心期待地想騎上去,

Wing卻一下反手將我反壓返係床,

睇嚟小弟弟想做主動喎,於是我就順勢扮演一個柔弱嘅小女子,

佢用鐵一般嘅下體對住我小穴附近一陣亂戳,

但偏偏搵唔到個入口,

「啊!」我忍唔住叫咗出聲,

佢扯斷咗我條陰毛,好撚痛啊!

我想伸手去幫佢,

「我入嚟啦」佢咁講

唔係啊!唔係啊!

我feel到唔對路,因為佢係頂咗係我菊花上面,

但說時遲那時快,我嚟唔切阻止佢。

佢已經大大力桶咗入去,

屌,好痛…

係撕裂嘅感覺,

我大大聲尖叫咗出嚟,眼淚都痛到湧咗出嚟。

「屌你同我出返嚟!!!」我大大聲凶鳩佢。

佢嚇一嚇,即刻抽返出嚟,好彩只係入咗個頭。

我好嬲,又嬲又痛。

我好快着返件衫,拎返個袋,衝咗出時鐘。

返到hall我立刻除裙檢查自己個菊花仔有冇事,

因為頭先飛的士返嚟一坐低已經feel到自己腫起咗。

照鏡發現真係腫起咗,菊花入面有啲肉突咗出嚟,

用紙巾印一印仲有少少血,我又驚又嬲,好彩上網check話係肛交後正常現象,過幾日自己會好。

仲要等幾日!呢排係聖誕!

我燥到爆,wts錄音屌咗Jessica幾句,

之後就趴係張床到訓咗,係趴!

因為我pat掂到野就好撚痛,天知道波大嘅人趴係到訓係幾辛苦,我充滿怨氣咁訓着咗。

下晏一點鐘,我被Jessica嘅電話嘈醒咗,

賽後分享係我地之間嘅八婆小習慣,

我好激動咁將琴晚發生嘅事講咗俾佢聽,

條八婆就笑到仆街,

「估唔到wrong hole嘅情況現實中真係會發生!哈哈哈哈哈」佢係電話另一面笑到扯蝦。

「咁所以你真係就咁走咗?好過份啊你,哈哈哈哈哈,搞到人地破唔到處。你會唔會嚇親佢搞到人地有陰影,以後扯唔起㗎?」

「你老母,我就有陰影啦。講起就好撚嬲,你又伏鳩我,點賠!」

「聽晚帶你識仔仔,今次真係保證高質。」佢即刻send咗張相俾我睇。

於是酒局又定好咗,我就趴係床到聽個八婆仔分享個大隻仔幾掂。

唉,希望我聽晚前會好返啦。
笑死
lm
這不是甜故,這是笑故
我聽嘅時候都覺得好好笑
係阿寶嘅真實經歷
太好笑所以忍唔住寫低,
之後會再寫返佢點樣吸仆街法
講到真有其人咁
有㗎,我啲故全部都係身邊朋友嘅故事
所以你將一個friend被wrong hole嘅故事公諸於世咗
Lm
希望佢唔好見到
屌 我笑撚咗出聲呀寶趴係度訓個畫面出晒嚟屌真係好好笑
阿寶好慘㗎
不過個人覺得個青頭仔仲慘,
我完全幻想到佢唔知自己做錯咩嗰種無奈同愕然
阿寶好慘,冇左屎眼隻豬
想知個青頭仔仲會唔會出場架
佢都幾好笑
無啦啦有得揸36d波 仲要幫佢打左次j都值啦唔算好慘姐
唔會啦,佢只係人生過路人咋
以後有陰影扯唔起點算
休息咗兩日,我嘅小屁股總算回復原狀,我終於鬆一口氣。

今晚又係上戰場嘅時候,我打開衣櫃,挑選咗我嘅戰衣。

我揀咗一件奶白色緊身毛衣,係心口位置仲開咗個洞個種,下身就搭咗啡色格仔短裙同馬丁鞋。

黑絲?依家唔興㗎啦。凍係有少少既,不過港女係咁㗎啦。

不過鑑於出面嘅天氣真係有啲凍,我臨出門前都係拎咗件羊毛大褸。

聖誕假期嘅街頭總係格外熱鬧,我一個人走去酒吧,吸引咗街上男仔嘅目光。

啲男仔到底知唔知我係感覺到佢地嘅視線㗎呢?成日都望得咁猖狂。

呢啲目光,雖然會令我好自豪,但同時,又好灰心。

其實我只係想搵到一個唔係被我外表所吸引,真心鍾意我嘅男仔。

記得我曾經都係一個純情嘅女仔,只會同自己男朋友做。

但被中出即飛之後,發生咗好多事,令我自暴自棄,到而家想及時行樂嘅心態。

原來兩年間,一個人真係可以變好多。

我行入酒吧,心情卻有啲低落,因為我見到隔離檯一個熟悉嘅面孔。

佢係Tim,我曾經嘅好兄弟,亦係我第一個同男友之外做嘅人。

尚記得個陣,我被我初戀飛咗,而佢一直係我身邊安慰住我。而佢就因為我同佢個陣嘅女朋友嘈交,分咗手。

後來,我地兩個人係房傾計飲酒,佢同我講,冇咗女朋友,好耐冇做,問我可唔可以幫佢。

我已經唔記得自己個下出於咩心態,可能內疚、可能係見唔得佢脹痛難受、又或者對佢有感覺。

總之,個晚之後,我地就發生咗關係。

起初我都過唔到自己心理個關,但一次兩次三次,慢慢就習慣咗。

甚至變得樂於為佢服務,享受兩人親密嘅感覺。

直至,我感受到原來佢對我冇愛情。

其實扑野嘅時候,可以睇得出一個人有冇對你感情。

好記得個次,佢叫咗我上佢屋企,撩完我又話好攰,

我唯有自己騎上佢身上郁,

但郁咗陣,佢就話好攰,唔想做,

其實我唔理解,都已經係我郁佢仲有咩攰,但佢都講到咁,我地就冇繼續。

我同Tim攤係床上,各自各玩手機,冇交流。

但當我碌到Cherry IG出咗新post,佢立即哄個頭埋嚟,讚佢好靚。

我勉強笑笑,佢就要我俾佢睇下Cherry IG,

我遞咗俾手機俾佢,佢stalk咗陣,就停咗係一張Cherry伸俐扮可愛嘅相上面。

而佢隻手,則放咗係佢自己嘅下體,開始打飛機。

我完全呆咗係到,我大大個人冇着衫係到俾你屌,仲要主動騎你,

你唔屌,竟然自己係我面前對住我朋友張相打飛機。

個一刻,係我真切地感受到,如果一個男人對你冇感情,

佢幾傷害你嘅嘢都會做得出。

個日之後,我冇再搵佢,而佢都冇再搵過我。

或者係佢心目中,我只係一個被人中出過,再自己送上門嘅外賣。

食厭就算,扔咗都唔可惜。

至此之後,我特別討厭男仔推開我,

所以上次Wing推開我嘅吻,我先會咁大反應咁受傷。

我冇諗過呢個人,會俾我再次遇到佢,

儘管呢兩年我已經改變咗好多,卻依然無法正面面對佢。

既然如此,我決定無視隔離檯嘅舊人,專心應酬呢班新嘅大隻仔。

我收拾好心情,擺出招牌腰果笑,

「hi 我係阿寶,你地叫咩名啊。」
好慘,寧願打飛機都唔搞
阿寶每次遇到嘅男人都咁仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞