(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike
(四) Occupied but 叫雞able

-

「下次記得再嚟啊老細~~~」

我冇給予回應,轉身就走,只係面上帶住滿足嘅笑容。

落到樓,我望一望時間,夜晚11:30。

我撥通電話:「喂B豬,你放工未啊?」

「Sorry啊B,我仲未得啊,老細今日又俾咗好多嘢我做。不過好快㗎啦,你等多我一陣啊。」

「唔緊要啦慢慢嚟啦,傻豬嚟既,我點都會等你㗎嘛。」

知道佢仲有一段時間先放工,我就悠悠閒咁食咗枝事後煙。

再去便利店買咗枝甜筒,先慢條斯理咁行去佢公司。

等陣一陣,就收到佢放工嘅message,再冇2分鐘,佢就已經出現係我面前。

佢一望到我就半跑過嚟,

我遞個甜筒俾佢,佢開心到即刻攬實我。

「啊B你咁好既,又接我放工,又買雪糕俾我食,我真係好幸福啊!」

我好好?佢好幸福?

兩樣都冇錯,真相係點唔重要,只要佢一直都係咁諗就足夠。

佢挽住我嘅手,向我訴苦,fresh grad嘅佢對於新嘅環境好唔適應,會計嘅工作好繁忙,每日都要OT到好夜。

一星期總有一、兩次,我會咁樣接佢放工,同佢傾下計,再送佢返屋企。

係大家心目中,我係一個好好男朋友,如果佢地唔知道我岩岩叫完雞的話。

我係肥輝,其實我唔算好肥,只係比較大份比較壯。我有一個乖乖女性格嘅女朋友,佢叫阿怡。

我地已經拍咗拖兩年幾,但因為我asso升上嚟嘅時候係駁落year1,所以即使我同佢同年,

阿怡今年已經出咗嚟做嘢,而我都只係year3。

你地問我點解有女仲要去叫雞,係咪條女唔俾扑,其實唔係。

我地拍拖冇耐已經扑咗嘢,佢雖然係乖乖女,但都唔會抵抗扑嘢,我地都可以從中得到快樂。

但我成日都覺得男人一世冇可能淨係屌死一條女,

計下數,我由21歲開始屌佢,個陣有住hall,一星期至少有三、四次。

屌咗佢兩年幾,都屌咗佢400次啦,

如果我真係同佢結婚,咁咪即係由21歲屌到51歲,

咁咪要屌佢6000幾次,6000幾次同一個窿喎!

就算鮑魚幾好食,有幾多種烹調方式都好,都總有一日會食厭啦係咪。

而唔令自己始亂終棄嘅一個方法就係間唔中食下街邊嘢,

今次食魚蛋,下次食燒賣,再下次就食炸大腸,

再食返住家飯嘅時候,感覺就唔同啦。

人總會有口痕嘅時候,男人去食街邊嘢,點都好過去食第二間餐廳嘅飯菜。

如果食完街邊嘢,仲可以襯托住家飯有幾好食,咁又何樂而不為呢?

只要食嘅時候注意衛生,唔好搞到腸胃炎,

同埋記住食完之後仲要有胃口食住家飯,唔好俾人察覺,咁就very well啦。

感情要保持新鮮感,係要靠啲小方法。

女人都會有小心機,男人有少少偏方都不為過遮。

大家都係為段感情好。

Lm
強勢回歸
我諗肥輝諗嘅嘢係好多男人嘅真實諗法,但由於現實同社會嘅限制,佢地都會抑壓咗呢個慾望。因為就算有慾望,都只係增加多個有呢種慾望嘅痛苦。

我認為肥輝應該認真搵個open relationship嘅對象,咁就無人受傷啦!
如果唔係有呢種慾望,就唔會有男人寧願睇av都唔屌自己條女/一定要開av先扑到嘢
加速
好真實 好睇
咁女人又會唔會有呢種諗法
我覺得呢個諗法好睇情人係咪初戀、性慾有幾強同埋本身同男朋友關係好唔好嘅。如果無女人咁諗,都無咁多新北市,又或者杜汶澤嗰個Chántale都係咁啦
咁又係
強勢回歸!希望唔好再拖咁耐
絕對會
尋晚半夜睇到呢個po

而家已經追到live
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞