(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike
我都覺cherry未必係愛阿簡,
可能只係一種挑戰嘅心態,同埋有人理解佢嘅感覺
我覺得你分析得幾好
佢未必係愛,但一定有鍾意,或者就係嗰種得唔到嘅感覺令佢更加想佔有阿簡,
對住壞男人,女人往往係唔知點解難啲抵抗

個一幕我都想寫返盡力還原啦,希望下個故大家打到飛機
可能因為從來冇愛過,
所以一有心動嘅感覺就咩都冇諗,不顧一切付出
可能過多幾年,當Cherry成長咗,回頭望返
佢都會覺得自己其實唔係真係咁愛阿簡
隊草之後坐監
我同我男友都好愛對方,大家都好願意付出,希望努力行到落去好怕變到故事咁...
Lm
睇完cherry嘅故事 只可以講男人不壞 女人不愛
而且 人是犯賤的 得唔到嘅野永遠是最好的
所以每當聽到呢啲故事或經歷嘅時候,
都會警惕住我,要珍惜!
唔好懶,唔好習慣咗就覺得理所當然。
祝福你地
最後個句係真理,
得唔到就會幻想,幻想往往係美好的
越好你又越想要,無限輪迴
JJ插沙等阿寶故
人真係犯賤唔係講笑
好期待阿寶故
二、 《仆街吸塵機》

我着起一條暗紅色「褸屌裙」,再戴上鹿角頭箍,係鏡前面擺咗幾pose,不禁感歎自己嘅美貌。

我雖然唔高,得151,但港男大部分都咁矮,你估個個都係身高180嘅連登仔咩。

所以話,我呢種身高先係最着數,加上我對36D嘅巨乳,由佢地個身高正好俯瞰我嘅半個球體,就係咁追我嘅人,從來都唔少。

只可惜,大部分都係仆街。

而吸引嘅數量係磁石都唔足以形容,

所以我嘅朋友都叫我,仆街吸塵機。

「阿寶,冚家等緊你啊!快撚啲啦!」

「得啦得啦,依家出門口。」

「屌你老母門口都未撚出?」

電話係我嘅損友Jessica打嚟,今個聖誕節就係約咗佢同我飲酒。

當然啦,佢會負責約幾個高質仔仔,如果唔係兩條女點過啊!

我今次就真係希望條衰婆帶嚟嘅係食得過㗎啦,

屌上次話帶個大隻消防員嚟,點知大隻係大隻,

成面暗瘡既屌,玩game輸咗都錫唔落啦。

如果今日聖誕節佢都帶啲咁嘅貨色返嚟我真係當面屌尻佢。

我一邊出發,一邊祈求Jessica今次有好帶歇。

一入到酒吧,遠距離已經見到今日啲仔仔質素似乎不錯。

我即刻調整好自己嘅聲線同面部表情,優雅咁行過去,

行到埋去已經見到個衰婆隔離坐咗個大隻仔,原來一早mark好咗,我識趣咁坐去另一個男仔隔離。

「hello,我叫阿寶啊~」我露出咗招牌嘅腰果笑,再chok咗把嬌滴滴嘅姣聲。

係好姣啊,無計,男人受啊嘛。

「佢係Wing,而佢就係Hugo。」Jessica向我介紹道,而佢指向Hugo時向我打咗個眼色。

我心入面反咗無數個白眼,係人都知你mark咗啦,但我面上依然保持友好嘅笑容,一一向佢地打招呼。

我望向我隔離嘅Wing,佢眉清目秀,斯斯文文咁,都算係唔錯,今次算Jessica冇伏我啦。

之後我地就開始玩下圍枚,點知Wing好廢,係咁輸,而佢嘅上家Jessica又唔放過佢,起勢咁追。

好彩佢都尚算飲得,不過我見除咗佢之外大家都冇咩點飲就轉咗game。

轉咗幾隻game之後,大家都有少少醉意,我地就開始玩話事啤。

眾所周之,呢隻game就係俾大家身體接觸,互相確立散band之後有冇着落。

第一鋪係我同Wing合巹交杯咁飲酒,之後攬住玩,錫面,錫嘴。

錫嘴個鋪又係我同Wing輸咗,我地對望咗幾秒,

見佢冇行動,我借住酒意,錫埋落佢到。

Jessica同Hugo立即起哄「打車輪!打車輪!」

我順住大家意,想加深呢個吻,點知佢竟然推開咗我。

佢推開咗我啊!!!

冇人會咁樣拒絕我,我頓時覺得好受傷,但更多嘅係不忿。

「我出去食枝煙。」我拎起包煙,一個人出咗酒吧外面。

我深深咁吸咗一啖,再緩慢地吐出煙雲,煙雲係半空中停留,再慢慢消散。呢個就係我食煙嘅原因,望住佢地好舒壓。

我一邊吞雲吐霧,一邊反思岩岩自己做錯咗啲咩。

依照岩岩佢幫我頂酒,同我對話嘅語氣等等,佢理應係對我有feel㗎喎。

我百思不得其解,逐步剖析佢嘅行為反應。

呢個時候Jessica出咗嚟睇我,解答我嘅疑惑。

「喂,你唔好咁介意啦,人地第一次嚟呢啲地方你嚇親人啦。」

「我屌,難怪嘜鳩都唔識玩啦。但都唔洗推開我㗎,有靚女錫都唔識享受。」

「你岩岩拎咗人初吻啦,仲想點啊你?」Jessica恥笑我。

「真咩屌。」我嚇到手都顫撚埋。「屌咁純情就咪嚟酒吧啦!」

「佢今晚想破處唔做青頭仔。」Jessica哄埋我耳邊,細細聲講。

我反咗下白眼:「睇下點囉,等等驗下貨先。」

隨後,我將煙頭掉咗落地下,就同Jessica入返戰場。

當然,入去前,收起咗我把爛口同擺返出我個腰果笑啦。

唔洗5分鐘睇完啦
1300字㗎有
幾時再出
太早入嚟哩個post
每晚一篇
唔早啦 Cherry故完咗啦
終於出咗
如果阿寶係啲純情人,做pk磁石都有啲共鳴
但暫時睇,覺得吸塵機係咎由自取,主動吸塵

睇下故事發展會唔會令我改觀
但希望今次如果有sad都係有咗甜先開始sad,上次Cherry sad到啲甜係酸苦味嘅
一日一篇唔夠喉
留個名先
但分手後日子過左兩年
仍然內疚自己無做好本分
我喺到諗 其實我係愛唔愛?
阿寶幾得意
留名
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞