(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike
請問係咪keep住一日出一篇左右? 單純問下
如果可以出快啲會更好
新嗰隻排版方式睇得舒服好多 樓主可以keep住
lm
係啊,差唔多呢個速度,希望堅持到啦
盡快盡快!
好快Cherry嘅故事就寫完
仲有其他人嘅故事
Thank you!咁我就繼續啦
正皮lm
讀asso有冇得扑野?
中學都有得扑啦
不過入u有hall有得日扑夜扑
好好睇!絲打繼續努力呀
thank you!!希望會長寫長有
Lm
文呢?
我通常會1,2點出下次可以夜啲先入嚟
(重甜)
-
我下面有種空虛感,想有啲嘢可以填滿我。

我聳動下半身,希望可以更貼近佢。

佢收到我嘅信號,猛然停頓,將頭埋下去,手亦緩緩向下移,變成托住我嘅雙股。

然而,佢報復返我,對住我嘅下面呼氣。

「Ray…求你…」

佢果然唔捨得玩弄我太耐,一聽到我求饒佢就伸出咗舌尖,當舌尖一觸碰到我嘅洞口,立刻換來我一陣戰慄。

佢打算吮乾我陰道流出嘅愛液,但就如滔滔江水,源源不絕。

見狀,佢改變策略。

佢先係由上往下舔我嘅陰毛,動作就似一隻貓幫另一隻貓仔用舌頭梳理毛髮一般,溫柔細膩。

但每當到我粒豆豆附近時就會停止,陰毛牽動住皮膚,我敏感嘅陰蒂每次都會期盼被寵幸,卻又每每落空。

呢種期待又失落嘅情感令我好似坐過山車般起伏。

我只覺得自己全身嘅感官都集中係下面,佢每一個微細嘅動作,都足以令我瘋狂。我好似被貓爪撓中一樣,心癢難耐。

我下體所有嘅神經末梢都興奮起來,努力捕捉佢每個動作為我帶來嘅奇妙感受。

佢開始舔我嘅陰唇,全方位地,唔冷落任何一個角落。

我身體嘅起伏越來越大,每當接近舔到豆豆附近時我就會弓起身回應。我感覺到自己底下已經濕得一塌糊塗,呻吟亦已經變成上氣不接下氣嘅求救。

Ray實在太了解我嘅身體,了解我每個動作同反應,從不放過任何一個細枝末節,給予我最正確嘅回應。

而且經過兩年嘅訓練,佢已經熟能生巧。舌技靈巧,識得運用舌頭熱膩暢滑嘅優點做出最細緻全面嘅刺激。

終於,佢用舌尖推起陰蒂上嘅個層覆蓋,將我粒紅豆暴露出嚟,被暴露嘅佢係空氣中輕輕顫抖。

隨後我就立即感覺到一陣酥麻,係來自佢舌尖嘅舔舐,好輕柔,若即若離,但足以令我不住扭動身體。

「哦~~」呻吟聲從我口中不斷飛出。

我抑制唔住自己把口,我酷愛叫出聲個種感覺,呻吟就應該被釋放。

冇呻吟嘅性事不能稱之為舒服嘅性事。

真正嘅舒服根本冇可能唔叫出聲。

聽到我鼓勵般嘅叫聲,佢逐漸加重力道,但仍然係溫柔嘅手法,絲毫唔會整痛我。

佢有時左右來回輕輕掃過,有時又貼住佢飛快咁打轉,手法不斷變換。

我開始痙攣,陰道收縮,似乎想將啲咩推出我體外。

佢伸出手指係我嘅洞口邊徘徊,個度早已濕透,水隨住會陰同菊花流落嚟,床單都已經氾濫成災。

Ray嘅手指借助我嘅淫水逐少逐少咁進入,我感覺到自己緊緊包圍住佢,我嘅空虛感亦被填滿。

「會唔會痛?」Ray依然小心翼翼咁照顧我嘅感受。

我搖搖頭,示意佢繼續。

佢見我享受,便再次低下頭用舌頭玩弄我最敏感嘅點,而手指亦開始緩緩抽送。

我開始不滿足於手指,我想要更多!

我托起Ray低下嘅頭,再獻上自己嘅吻。

Ray哄近我耳邊,用甜言蜜語安撫我,佢知道我而家需要嘅係放鬆同享受。
live
佢係我上面,用手捉住佢嘅肉棒,對近我洞口。

我閉上眼睛,感受龜頭慢慢撐開我洞口。

一切動作好慢好慢,我嘅思緒卻冇集中,開始越飄越遠。

腦海浮起咗阿簡個個帶有侵略性嘅吻。

突然「叮一」一聲,好似諗通咗啲嘢。

我推開Ray,冇俾佢繼續進入。

Ray立即抽出入咗少少嘅龜頭,捉住我雙肩,一臉緊張咁望住我,

「係咪好痛啊?對唔住啊!我係咪整痛咗你啊?」

我搖搖頭,佢就意識到我唔想講嘢,幫我着返衫褲。

我地係床上相擁。

「對唔住啊Ray。」我細細聲講。

「傻妹嚟既,你都唔想㗎嘛,到你真正ready我地再試啦。」佢攬得我更實。

我冇再出聲,因為我句對唔住唔係呢個意思。

係岩岩佢準備插入嘅一瞬間,我突然確認我根本唔愛佢。

我發現我唔愛Ray並唔係因為我愛上咗阿簡,

對住阿簡我只有刺激感、好勝心同因為投緣而產生些許嘅好感。

而係因為當你真心愛一個人嘅時候,你唔會忍心背住佢偷食,

呢一種微微幻想都會錐心刺骨嘅痛,你又點會捨得俾你愛嘅人承受呢。

有人會話背叛只係一念之差,係意外,

但我好清楚個次唔係,

我根本就稱唔上愛佢。

係我嘅愛情觀入面,只有愛嘅人先可以做愛,所以先會係最重要嘅關頭,推開咗佢。

雖然Ray佢條件真係好好,佢對我亦真係好好好好。

但有時,愛情同條件唔係成正比。

並唔係你對個個人溫柔,對佢好,

佢就會愛上你。

愛情唔係交易,而係賭博。

唔係你付出幾多,就收返幾多。

而係有時你付出全部,卻輸得傾家蕩產;

有時你幾乎毫無付出,卻贏得了全世界。

世間上有幾多兵任勞任怨,卻換不得女神一個回首。

又有幾多MK仔漁翁撒網,就足以令一個女仔對佢死心塌地,要生要死。

對於Ray,呢一個深愛住我嘅人,我係內疚既。

我好想愛佢,但我冇辦法。

我有嘗試過有努力過,但有啲嘢,確實唔係努力就可以做到。

我面對唔到佢嘅溫柔,佢嘅熱切,佢嘅愛。

我唔知唔愛佢嘅我可以做到啲咩。

甚到有啲時候想逃避。

佢如此深愛我,凡事以我為先,於每一個微少嘅細節上照顧到我,甚至係佢身上挑唔出任何錯。

呢段理應係好好,但我卻感覺唔到自己對佢嘅愛。

記得以前同閨蜜討論過一個世紀大難題,揀「我愛嘅人」定係「愛我嘅人」。

我個陣毫不猶豫咁揀咗「愛我嘅人」,我曾以為愛情係可以培養,以為對住「愛我嘅人」遲早有一日會被愛融化。

之後由被愛變相愛。

但同Ray呢兩年嘅朝夕相對,我對佢卻只有感激同愧疚。

我曾以為愛一個唔愛我嘅人好慘,

但原來被一個我唔愛嘅人愛住,都唔好受,

因為你唔會想傷害一個,深深愛你,疼錫你,保護你嘅人。

然而呢份唔係愛,係感謝。

我對住佢講「多謝」嘅次數遠遠多於「我愛你」。

因為我知道,即使我講得出,內心都係做唔到。

我好開心,旁人都覺得我好開心,但並唔係內心真正嘅快樂。

而更多嘅係難過,因為我永遠付出唔到對等嘅愛。

面對我無理嘅脾氣,佢總係默默守候、從唔會抱怨,

他總係時時猜想我嘅心意,佢想更了解我,但他總係唔明我嘅心。

因為我嘅心根本冇佢。

我抬頭望住佢嘅側面,同樣嘅月光灑落嚟,

有無數個夜晚我都係咁樣望住佢,近乎完美嘅佢。

心中有種情緒洶湧而出,

「多謝你…」愛我

「對唔住…」我唔愛你。

我明白,心中湧出嘅呢一種情緒叫感動,唔係心動。
呢一篇走咗甜,但仍然希望大家會鐘意。講得比較多係內心獨白,因為我寫嘅並唔係就咁一個甜故,而係身邊唔同朋友嘅真實經歷。被唔愛嘅人愛住,唔捨得分手,係身邊唔少人都經歷過,如果呢篇都曾經係你嘅故事,希望寫得出你內心所想啦
即使走甜都好好睇
寫中哂心聲
睇到喊咗
反而呢篇最好睇
相信好多人都會寧願揀愛自己嘅人多過自己愛嘅人
因為覺得咁樣係唔會點受傷害唔驚佢背叛等等...

但我覺得當你唔係愛佢仲同佢一齊嘅時候我就覺得對自己先係最辛苦
佢對你好到加零一但你自己就付出唔到真心真係會好矛盾
得到你個人但得唔到個心

所以大家愛大家就最好了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞