(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike
唔該曬你!
我自己check咗兩次都唔覺眼添
推推推推推推文
個中年女人係咪佢老母
推 live左
呢篇無甜?
唔好心急 故係應甜則甜先好睇
為甜而甜嘅話 反而破壞咗個故
追到live左
啲男人真係好撚古惑
發覺作者好熟player嘅諗法 (男同女都係)
唔知邊個故係作者有份
好賤啊肥輝
我以為我會繼續同Mavis玩火,

但估唔到自呢一日之後我就真係冇再搵過佢。

因為件事發生嘅第二日,阿怡一早就出現咗係我宿舍間房入面。

佢用morning kiss同morning吹將我喚醒,

我閉上眼,感受到佢好乖巧,一下一下似貓般舔舐住我碌棍,

甚至連春袋都唔放過,

舔到全根濕透佢先慢慢轉移目標,主攻龜頭。

我嘅龜頭一下就進入咗一個軟綿濕潤嘅地方,

之後仲越嚟越深,根部都慢慢攻入呢個舒服之地。

「啊~」我發出舒服嘅歎息,

阿怡將我嘅整根含到底,頭部位置有啲擠壓,

我感受到佢喉嚨入面凹凸嘅紋理,

我忍唔住再向內頂咗一下,阿怡嘅喉嚨立即收縮,

紋理磨擦住我,我舒服不已,阿怡卻發出乾嘔嘅聲音。

整根被一下吐出,阿怡咳咗幾下,

濕漉漉嘅龜頭係冷氣風之下顯得有些孤寂。

阿怡眼紅紅,眼框中載滿淚水,

小嘴努力張大,大口喘氣,

佢皺住眉心咁望住我,一副引人憐愛嘅樣。

呢個表情對我有效,可惜我嘅小兄弟唔領情,

佢變得更加兇猛,漲得更大更硬。

我伸出手,強忍住想壓阿怡個頭落去嘅衝動,

轉而摸一摸阿怡個頭,安撫佢,

因為我知道如果令佢對含撚反感,以後只會更難令佢主動。

果然,阿怡得到我嘅鼓勵後,就重新投入工作,

而且比頭先更加落力,佢唔再用舌頭去舔,

而係嘴唇嘟起,我嘅肉棒逐寸逐寸地被沒入,

正確嚟講,應該話吸入。

阿怡嘅口交經驗並唔豐富,但係我嘅教導之下佢至少啲牙唔會再刮到我,

雖然唔可以吹到我爆,但起碼係舒服既享受既。

「啊~」我舒服到忍唔住叫咗出聲,

阿怡佢竟然含到最底不突止,仲用舌頭圍繞住龜頭帽嘅位置打圈,

舌頭靈活地轉動,有時仲會勾起舌尖,有少少力去挑逗。

呢一啲係佢以往絕對冇嘅技巧,

我再都忍唔住,伸手去㩒住佢個頭,控制佢上下郁動。

雖然知道佢有啲辛苦,但真係好耐冇俾人含得咁爽,

所以我都忍唔到手,不斷㩒佢個頭,

阿怡閉起雙眼,眼角有淚,但仍然任由我擺佈,

見到佢呢個乖巧又可憐嘅樣,我就更興奮。

「嗯~我想射啦~」

未等佢反應得切,我已經射咗入佢口入面。

佢有少少想推開我,但向後縮咗下之後,又好似諗到啲咩咁,冇再退後,由我係佢口入面顫抖爆發。

到我射完,慢慢係佢口入面軟返,

佢都未吐出嚟,佢仲一臉無助咁望住我,似係不知所措,

諗返起原來今次係我第一次口爆佢,以往含咗陣就已經埋牙,

都未試過被佢全程服侍。

我即刻抽咗幾張紙巾遞俾阿怡,再攬實佢,

「B豬你好叻啊,我超級舒服~!多謝你」
放心啦,我呢個甜故嚟,
每個細故點都會有甜位,未到遮
多謝你地咁體諒我唔會待薄你地㗎!
你呢個好大嘅讚賞嚟喎
我自己嘅故就未寫,
因為我想等讀者反應好啲先寫自己故。
拎人地嘅故嚟練下手先
前日冇出故,
今晚夜少少再出多篇,
趁依家大家幫我推下post支持下我啦
Pish
雖然辛苦,但見到條仔舒服真係冇介意,係愛嘅表現
有文
lm
瞓前推一推
幫你推
肥輝好自私
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞