(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike
Lm
-
個一次,係一次朋友搞嘅酒聚,

分咗手嘅我自然就俾朋友拖咗去參與。

但冇估到嘅係,阿簡都會出現係個到。

佢又再主動撩我傾計,

我地整整傾咗一晚,

由愛情觀傾到人生觀,再到生死觀。

原來有一個同自己價值觀相似嘅人係會咁開心,

我以前成日會覺得自己好特別,

以為唔會搵到理解自己嘅人。

而依家,呢個人係我面前。

佢一句讚我「You are the most charming girl I have ever met」,

好似係我心入面投下咗一塊石咁,濺起朵朵浪花。

原來心動嘅感覺就係咁。

會為咗佢嘅一句說話而耿耿於懷,

反覆思慮佢嘅說話有冇多重意思,

再因為一種可能性而偷笑,又或者擔心。

我跟咗佢返房,原因無他,

因為我搵到怦然心動嘅感覺。

入到房我地無做其他多餘嘅動作,直接擁吻,

因為我地都太清楚此行嘅目的。

佢一錫上嚟,回憶同真實重疊起嚟,

係佢嘅吻,溫柔卻又帶有侵略性。

如果話上次我仲有因為Ray而拒絕佢嘅理由,

今次嘅我真係毫無顧忌了,

因為,我願意為咗呢個吻而沉淪。

佢同我打車輪嘅同時,手已經伸咗入我件Tshirt入面,

熟練地繞到身後,解開我個胸圍,

之後就再次移到我嘅胸前。

阿簡嘅指頭有硬繭,應該係彈結他所致,

每當佢嘅硬繭磨到我乳尖嘅時候,都會令我全身一顫。

阿簡感受到我嘅反應,

故意用凹凸不平嘅硬繭係我嘅乳尖上不斷磨擦,

我被佢刺激得呻吟出聲,佢就趁機吸吮住我柔軟嘅舌尖,唔俾我係佢口中四處滑動。

之後佢又用兩隻手指夾起我嘅乳頭,

隨住我嘅乳頭被拉起,我整個乳房都被扯起,成圓錐狀。

佢嘅手法唔算溫柔,甚至令我有啲痛。

但偏偏呢種輕微嘅疼痛帶俾我莫大嘅刺激感,

我享受呢種感覺。

阿簡不斷用唔同嘅手法有技巧地揉搓、輕捏。

我嘅乳尖被各種刺激,傳來各種異樣嘅感覺,

我不滿足於此,全身如被蟲噬一樣,下體開始發熱。

我扭動我嘅下體,搵到一個好嘅角度壓向佢,

將我火熱嘅陰部與佢高高突起嘅肉棒緊密磨擦。

阿簡嘅手開始往下移動,溜進內褲伸向我嘅神秘地帶。

我全身輕顫,佢嘅手順著陰毛向下摸,好快已經觸摸到我嘅陰唇。

佢分開兩隻手指,我嘅花唇就已經被左右撥開,

手指圍住我嘅花唇打圈,

一圈兩圈三圈……

有時又調皮咁係洞口磨擦幾下,

又再返去陰唇上面。

我嘅身體小幅度地抖動,幽谷已經泥濘潮濕。

我期待佢手指嘅進入,佢卻偏偏只係外圍打圈。

「啊~~」我忍唔住叫咗出聲,因為佢嘅手指掠過咗我敏感嘅陰蒂。

佢手指再一次繞圈,指尖又再繞到我嘅陰蒂之上,

呢次佢冇再繞走,淨係繞住我脹大發硬嘅陰蒂轉圈。

我受唔住刺激大力呻吟,用力甩頭。

要知道陰蒂高潮係比陰道高潮嚟得容易,

因為個到就如男仔嘅龜頭一樣敏感。

佢用佢帶有硬繭嘅指尖時輕時重咁撫摸,

我唔會知道佢下一下嘅力度,

只可以全身發軟咁任佢處置。

配合佢對住我頸嘅舔舐,同乳尖嘅拉扯,

我幾個敏感點同時被刺激,

有種感覺似乎想係我體內凶湧而出,

我彷彿感受到大浪拍打我,淹沒我,

我就似一個溺水嘅人拚命掙扎,想抓住一段浮木,

我嘅雙手緊緊捉實阿簡嘅腰部,

而我嘅長腿如抽筋一樣緊繃,抽搐,我不由自主地夾實佢嘅手。

一股熱流由我陰道內湧出,淫水流到阿簡成手都係。

而我嘅花瓣亦因為高潮而張開,隨住我嘅高潮一縮一縮,

歡迎緊外人嘅光臨。
-

(聽日Cherry嘅故事就會告一段落啦大家記得追實啲)
每日一推
入到黎有文好開心
往往最深愛嘅人,永遠都一齊行唔到去最後,有啲人寧願揀個相處落舒服啲就算
碌咗個一蚊入嚟
Real
我會問自己,甘心咩?
甘心之後落嚟嘅人生都係咁樣過?
唔甘心
我覺得要一齊行落去一定要自己最愛先得
Lm

阿簡見到我已經準備好,就捉住佢巨大嘅肉棒,迫緊我濕透嘅小穴。

龜頭用力擠入我嘅陰道,即便有淫水嘅幫助都唔係太順暢。

我感受到佢已經探入咗我陰道口,並且想用力入到更深。

我感覺到有少少痛,係一種被強行撐開嘅感覺。

佢都感受到進入有困難,於是佢深深吻住我嘅嘴唇,下身就一下用力頂咗入去。

痛,我嘅腦海只係浮現咗呢隻字。

我痛到眼泛淚光。

但比起我想像中,或者大家所形容嘅痛都仲有一段差距。

雖痛,但仍然能夠忍受。

阿簡應該冇望到我嘅雙眼,所以唔知道我正努力適應緊佢嘅灼熱。

佢一下一下地抽送,好大力,頂得好深,

令到初經人事嘅我唔太舒服,再加上佢非一般嘅尺寸,同狂熱嘅動作,我可以話冇享受嘅感覺。

我有想推開佢,但望到我同佢嘅身體如此貼近,我又唔捨得。

我更怕會令佢對我有壞印象,唔再同我親密,所以我決定默默忍耐。

「你好緊」佢稱讚我。我知佢享受我緊緊包圍佢嘅感覺,

我更唔捨得推開佢,而且我開始慢慢享受呢種痛並快樂着嘅感覺。

佢反轉我個人,將我㩒係床上,捉住我條腰快速抽插。

我趴係到,感受住背後強大嘅衝擊,好深入,又好快抽出嚟,再好深入。

除咗下體同佢捉住我條腰嘅手外,我感覺唔到我地有任何嘅connection

佢毫無感情咁抽插,我地冇對話,冇交流,呢一刻我覺得自己只係佢嘅一件洩慾工具。

我諗呢次唔能夠被稱為做愛,而只係我單方面被用作洩慾。

「I am cumming」講完呢句,佢再快速插多幾下,就已經趴咗係我身上。

我數過,呢句係佢入房以嚟第二句同我講嘅說話。

講真,我十分唔好受,因為我冇諗過自己嘅第一次竟然係咁。

但當佢事後攬住我係床上恰咗陣嘅時候,我又覺得無所謂了。

原來愛一個,可以咁卑微。

佢一個微少嘅舉動,就可以一掃以前對我嘅壞,我會為個少少好而甘之如飴。

我冇怪佢,因為一切都係我自願既。

我冇話俾佢聽我係處女,因為我知道講出呢句說話並唔會有任何作用,佢係一個浪子,唔會因為呢樣嘢而留低。

甚至會有壓力,會想避開我。

所以我咩都冇講,儘管我曾經將呢樣嘢睇得幾重。

之後我就一直維持住同佢嘅SP關係,

佢成為咗我唯一嘅枕邊人,而我,雖然唔係佢女朋友,卻係佢最親密嘅女性。

反正佢又冇女朋友,我嘅地位都冇咩分別遮,我咁樣自我安慰。

除咗有時,佢會同佢其他SP過夜之外。

每當呢個時候,我就會覺得自己愛得好卑微。

我最盡佢想要嘅嘢,滿足佢嘅一切需求,到頭來卻連個名份都冇,

知道佢屌緊其他女,我仲要扮毫不在意,生怕佢感受到壓力,嫌我煩而離開我。

愛得咁小心翼翼,咁謹小慎微。

我有同閨密講過,佢地個個都笑我,有個大好男人放任唔要,將自己隻豬交俾個player仲要唔敢話佢知。

我有自己嘅諗法,卻唔識得解釋俾佢地聽,因為未試過嘅佢地,唔會明。

今晚,阿簡又一次訓係我到。而家嘅我,已經識得享受佢嘅巨物。

完事嘅佢訓咗係我床上,呢個位置曾經專屬於Ray,依家卻只屬於佢。

淡淡嘅月光灑落嚟,我望住我所深愛嘅臉龐,甜甜一笑。

我有SP,但我唔係臭雞,

只係今次,我揀咗一個「我愛嘅人」。
Cherry嘅故事就已經完結咗,
唔知大家點睇呢?

我愛嘅人定愛我嘅人係一條萬年議題,
每個人都會有屬於佢自己嘅答案。
但依我嚟睇,最緊要自己過得自在開心。

第一次寫故真係發現原來每日要嘔咁多字出嚟真係唔簡單
第一個故事完咗,就等我休息兩日啦
兩日後再開新故事
希望大家可以揾到個愛你你又愛嘅人啦
lm
邊有人啲甜故搞到人哋唔想打J㗎
心酸到扯唔起
之後仲有第二個故?
終於有真甜,就心酸到咁
可唔可以聽下阿寶溝仔算

不過覺得女主好蠢好傻豬,哩個世界唔係得兩個人,叫得莊花嘅後生女唔會無機會,何必呢
會啊,系列故嚟,
講述唔同人嘅大學故事。
係咪得我覺得樓主係隻臭雞?
浪費左個好人幾年時間
下個故就會寫阿寶

但有時候愛上一個人就係咁,明知對方唔係好嘢,但總會奢想自己係佢心入面有特別嘅地位。冇錯係好蠢好傻豬,但現實之中大把女仔咁樣糟蹋自己。而其實Ray都係一樣,相處左兩年佢又點會感受唔到Cherry唔愛佢,只係不斷俾自己希望,希望自己總有一日改變到佢
澄清返,呢個唔係我嘅故事
我都會覺得Cherry係臭雞,
但我覺得佢臭嘅地方係佢曾經對唔住Ray,
始終佢一開始都真係冇諗住同Ray分手,
如果佢冇遇到佢愛嘅人,
或者佢就真係會同Ray一世,
所以冇得話邊個浪費邊個時間。
最慘係因為對應咗現實。好多女仔諗唔通,因為女仔大部分都有一個可以改變男人嘅幻想,覺得自己可以成為令佢浪子回頭嗰個特別的人。
Ray個case好啲,因為Cherry有良心,本性唔係playgirl
不過老實講我又唔覺得Cherry真係愛阿簡,只不過係因為阿簡係唯一一個敢於接觸佢,而又同Ray截然不同嘅人。

想知阿寶故會唔會寫返阿簡個sceneCherry故入面寫咗幾句都覺得好好J
明白,樓主好有心票
就咁真係睇唔出cherry係點樣愛簡
剩係怦然心動咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞