(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike
樓主
回顧

見到佢嘅反應,我知道佢真係動咗情,如果我想,今晚一定可以屌到佢。

依家係我腦海中就好似彈咗個視窗出嚟: 確定要屌Venus嗎?

呢一刻,我知道,如果屌咗落去,我同Venus嘅關係就會變質,

有咗肉體嘅關係,我地仲有冇可能變做情侶呢?

但我把心一橫,反正依家都已經咁樣,屌唔屌落去都已經過咗條界,

反正都變返以前咁,倒不如堂堂正正屌咗先再表白。

確定。

有咗呢個諗法後我隻手就開始行動,

原本隔住外衫搓揉嘅手,都由腰間伸咗入去,真正接觸佢柔軟嘅肌膚。

我搵到佢雙峰嘅尖端,用指尖圍住打圈,有時又借機輕輕劃過,

每當我劃過乳頭,佢就會深深喘一口氣,

見到佢享受嘅反應,我直接一下拉高佢件衫,俯首埋頭係佢雙乳之間。

我直接一下啜住佢乳頭,佢失聲叫咗出嚟,呢一聲軟綿綿,似係無力嘅抗拒。

Venus係標準嘅港女身材,對腳又瘦又畢直,可惜應該係發育期間不健康減肥,令到佢胸前嘅肉並唔係好多。

雖然未去到飛機場咁誇張,但都只係荷包蛋size。

所以我並無將重心落係胸前,比起佢個胸,我更鍾意將舌頭放係佢口腔,

個種係口腔互相嬉戲嘅感覺更有互動感,令我有覺得兩個人互相投入、配合嘅感覺。

我雙手終於伸向咗神秘嘅黑森林,我一摸卻令我吃驚!

竟然,冇毛既!!

光滑嘅觸感令我發狂,我直接將佢按倒係床上,細心咁欣賞下方嘅美境。

冇咗陰毛嘅遮掩,女性最隱蔽嘅位置係我面前一覽無遺。

本應保護住神秘入口嘅大陰唇已經張開,

我近距離觀望,呼吸吐息打係佢脆弱嘅位置,可能係酒後特別敏感,Venus會隨住我嘅呼吸而輕輕顫抖,陰唇亦有一縮一縮,就彷彿呼叫緊我入內一樣。

「唔好…唔好咁樣望…」

Venus嘅聲音弱弱咁傳來,帶住幾分可憐同羞澀。

好啦,咁我就如佢所願,唔望啦。

我勾起舌頭,開始玩弄佢嘅小紅豆,時吻時舔,

Venus就忍受唔住開始細細聲叫,呢啲叫聲就似由喉嚨發出一般,儘管佢極力壓抑,都會有幾聲漏網之魚衝口而出。

聽到Venus努力壓抑自己嘅叫聲,我反而倍加興奮,我舌頭更賣力,郁動嘅速度更快,就似係佢下面旋轉舞動一般,

而我嘅目的,就係想聽到佢無法自控地呻吟,

佢嘅蜜穴濕透,係房間微弱嘅燈光下亮晶晶一片。

我將手指伸入穴內探索,右手中指淺淺地係洞內掏挖,一伸入去就感受到被溫暖嘅壁肉包圍住,

內面嘅肉──不平,有啲位仲有肉粒突起,我已經幻想到係入面抽插係會有幾舒服。

諗到呢到,我加快手上嘅動作,想快啲享受極致嘅快感。

向上彎起嘅手指係佢蜜穴中掏挖,不斷刺激佢嘅G點,口卻不忘努力吸吮,

Venus嘅身體不斷扭動,仲開始抬起佢嘅臀部,手亦緊緊抓住咗床單。

聽住佢由又重又快速嘅呼吸,變成輕聲嘅嬌喘,再加上我手指係佢體內郁動而發出嘅水聲,

「吧唧吧唧」咁刺激我嘅聽覺。

我嘅肉棒已經硬得不似人形,我嘅小兄弟努力仰起身體,要我唔好忽略佢,

我起返身,壓係Venus身上,望住佢因為醉而薰紅嘅臉,眼睛半開,眼神迷離咁望住我,我覺得自己嘅忍耐到咗極限,

依家嘅我只係想好好疼愛身前呢個可人兒。

「我入嚟啦。」我向身邊嘅人最後通碟一聲。

肉棒就緩緩插入佢嘅蜜穴,感受住下體逐寸逐下被包裹住,

入面溫熱嘅感覺實在太舒服,濕潤潤又暖哄哄,我舒服到合埋雙眼,

即使我冇再繼續深入,都好似有一股力將我繼續吸入去一般,

Venus嘅洞穴足夠濕潤,卻係深入時依然有一啲阻力,我感受到自己慢慢撐開佢嘅肉壁。

從呢下我已經估到佢嘅肉穴已經有一段時間冇入侵者,而我都暗自決定,如果佢做咗我條女我一定日日屌死佢。

終於成條入晒,我發出舒服嘅嘆息。

但好快我已經不安現狀,開始係佢體內抽插,

我聽到「唧唧唧」嘅水聲,係佢歡愉嘅證明,

Venus嘅雙眼半合,口亦冇意識咁微微打開,舌頭仲伸出咗少少。

嬌粉嘅舌尖配合喘息一吞一吐,一副銷魂享受嘅樣。

佢下體嘅好似打開咗開關嘅水龍頭,源源不絕,

愛液會由我地嘅交合處滲出,一直沿住屁眼流落去,我甚至feel到自己個春袋都濕咗。

我將佢嘅雙腿抬起,放係我膀頭上面,令我嘅肉棒更深入佢體內。

我故意頂入啲,頂入佢嘅花蕊處。

佢叫得更大聲,我樂在其中,每一下都故意抽得好出,再一下深深咁插入。

不斷以九淺一深嘅方式插入佢,而佢都「嗯~嗯~嗯~」咁叫,

一下比一下大聲,尾音仲好嗲好長,

我實在係忍受唔住,唔想再咁樣慢慢出入,於是我加快速度,起勢咁屌佢。

肉與肉之間嘅撞擊發出「啪啪啪」嘅聲音,加上宿舍床板唔穩固而「格吱格吱」聲,再加埋佢嘅叫聲同埋「吧唧吧唧」嘅水聲,

組成咗一首淫亂而又刺激嘅交響樂。

成個房間都充斥住由口水、淫水同汗水混雜嘅氣味,淫穢色情。

除咗被Venus小穴包裹嘅觸覺外,我仲同時享受視覺、聽覺同嗅覺等多方面嘅刺激。

呢一刻我終於明白點解中學嘅中文老師堅持要我地學多感官描寫,

原來咁多個感官嘅刺激加埋一齊係咁爽㗎。

我忍唔住啦,我射咗入去,當然隔住安全套。

射完之後我仲留戀地插多幾下先抽出嚟,

見到Venus全身無力嘅樣,我貼心地幫佢抹乾淨佢嘅愛液,

幫佢換咗底褲仔同T shirt,等佢可以訓得舒服啲。

做完呢一切之後,我訓係佢隔離,輕吻咗佢額頭一下,就攬住佢訓,

聽日,我就會同佢表白,確認我地嘅關係。

我暗自下決定,然後就進入夢鄉,

原來幸福可以咁簡單。

我聽日一定會出文,應承我,返嚟睇!
支持樓主
樓豬BB終於返嚟喇 冇事就好 錫返啖先
好熱情啊
隔咗咁耐使唔使出新 post
我有諗過,但我更想通知班舊讀者
所以都決定繼續係到寫
樓豬
好感動,等左唔知幾耐終於扑完
樓主你終於返嚟啦 你知唔知我地等咗幾耐 日日返嚟睇下你有冇出故㗎
等緊樓主
樓主返黎喇
我愛樓主
無事就好

當我醒返嘅時候已經係第二日晏就三點,

我摸一摸身邊,空咗…

我不禁懷疑琴晚發生嘅事會唔會只係一場夢,會唔會只係我太鍾意佢而發嘅春夢。

只係床邊垃圾桶內嘅紙巾話我知一切都係真㗎。

我環視四周,我仲係Venus間房入面,

身邊嘅位置冇咗溫度,睇嚟Venus已經離開咗一段時間。

「佢應該係去咗上堂」,雖然內心咁諗但始終有啲不安,

我想留係佢房等佢返嚟,

但一個男仔留係女仔房又唔係咁好,始終佢roommate隨時返,

萬一撞到又真係好尷尬。

於是我就一個人返咗房,但同時亦wts Venus,叫佢落堂搵我。

等佢覆嘅時間係我人生中最折磨嘅時間,

我隔幾分鐘就㩒入同佢嘅對話頁面到,望下佢有冇上線。

明明覺得過咗好耐,望返時間原來只係幾分鐘。

等待嘅時間好煎熬,我係心中已經諗起咗無數個結果,

我好擔心,琴日呢一晚之後佢會驚咗我,佢會覺得我係乘虛而入,趙完鬆嘅大仆街。

我唔係,或者琴晚真係衝動咗,但我係真心鍾意佢,由一開始係ocamp已經被佢而吸引。

我係由心想同佢發展,聽到佢被前男朋友傷害,我心痛,我想保護佢。

所以,我一定要搵佢講清楚!

「Venus?」見佢過咗半個鐘都未覆我,我再係wts呼喚下佢。

…依然係冇回覆。

我決定搵啲嘢俾自己做,於是我拎咗包麵,去咗煮個早餐俾自己食。

只係就連煮麵嘅時間,我成個腦袋都係佢,忐忑不安嘅心情環繞住我整個人,

隔幾秒望手機已經變成咗我嘅習慣動作。

煮完個麵,我碌住IG咁食,之後隔無耐又會㩒返去同Venus嘅對話頁面,睇下佢read咗未。

呢一個麵,完全係食之無味,我只係搵啲嘢俾自己做下,其實我冇胃口,

我幾條幾條慢慢咁食,食到個麵都漲哂,但我唔在乎,我整個心思都係Venus身上,我只係想佢可以快啲覆我。

呢個時候,竟然俾我捕到Venus在線上,我成個心吊起咗,注視住我地嘅對話框,等待住佢嘅審判。

我等咗一分鐘,「在線上」變咗「最後上線時間: 16:18」,

原來呢個就係我嘅判決,我嘅判官連花時間去判處我都唔願意,

我直接被處決最高嘅刑罰,無期等待。

我唔服氣繼續上訴,卻依然冇得到任何回覆。

我嘗試過直接打電話俾佢,但都依然石沉大海。

儘管係好灰心,但我依然哀求一個可以同佢直接對話嘅機會,

好彩我同佢係都係住hall,未至於完全搵唔到佢。

夜晚嘅8點30分,我確定所有嘅堂都上完,Venus冇可能係因為上堂而唔覆我。

我鼓起勇氣,行去Venus房前。

我係門口企咗一陣,腦袋就不斷演練等等要講嘅說話,

我亦都作好咗最壞嘅打算,明白如果Venus拒絕我係我應該要紳士地微笑,表示體諒再瀟灑離開。

深呼吸,「確確確」,

「入嚟啊~」
-

要大家擔心真係唔好意思,我會照返以前咁隔日出文,直至呢個故仔完。辛苦大家漫長嘅等待啦。
終於有文
支持!
樓主係咪hku?
樓主終於上水
終於追到live
樓豬返嚟就好
寫好啲個故呀 等咁耐爛尾嘅話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞