(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike
Lm
Push
新讀者留名
冇人覆真係好慘
Pushhh加速 好睇! tw標題改得唔好 初初以為啲mk叫春文
Push
真係
希望大家覆下討論下
唔想單機寫文
冇咩改名天份
所以每篇篇名都廢廢地

仲記得個陣係sem尾,好多deadline,壓力又大,

就不斷好想smoke,我約啲homie,得到嘅回覆卻只係

「sorry ar聽日exam」

「趕緊deadline,過兩日先」

我係一個smoke完之後好鍾意講嘢嘅人,

所以就好想搵人陪我smoke。

我碌哂近期對話,最後得Mavis呢個人選。

「smoke tonight?」

「with who? Me and u?🤫」

佢都講到咁,我當然奉陪。

我同阿怡簡單交代一聲,隨便鳩吹就話自己係去同阿葉食din,

阿怡就冇再多問。

七點,我同Mavis搵咗個冇人嘅公園仔,roll咗1J,

夜晚嘅公園格外寧靜,燈光柔和,只有風吹動樹葉發出嘅沙沙聲。

我同佢坐係長椅上,播住歌,

你一啖我一啖,傳住咁食。

突然佢凝視住我,伸出手摸我塊面,迫我同佢對望。

Mavis吸一啖手中嘅J,哄近我,一下呼係我面上,

煙使我嘅視覺有些許矇矓,我卻可以睇清佢嘅輪廓,

佢嘟起紅唇,口氣都呼到我面上,

離我好近好近,我想一啖嘴埋去,

佢卻係我猶豫之際,退後身體,再睜大雙眼,

一面無辜地望住我,問:「我只係想知食二手有冇分別咋?」

佢成功挑起咗我玩火嘅興趣。

「你試下咪知囉。」說罷,我拎過佢手上嘅J。

效仿佢咁樣近距離呼係佢面上,

我卻比佢哄得咁近,雙唇之間嘅距離更貼近。

但我卻好好咁控制住我地之間嘅距離,

係佢眼神變樣嘅一刻退至安全範圍。

似近似遠,若即若離,嘴唇隔住幾cm嘅距離,

刺激感令我迷戀同Mavis嘅相處,令我會再次應佢嘅約,

同佢維持呢種曖昧、玩味嘅關係,

但我地都知,我地只限如此。

1J好快食哂,我地隊完草之後就順便去咗食dinner,

當我地出到去商場,Mavis仲係好癡身,

佢不斷挨住我,甚至食飯嘅時候都要坐我隔離挨住我,

佢話佢暈喎。

屌,雖然我食咗唔係好耐,但岩岩咁嘅份量撚會暈咩。

女人嘅把戲,男人並唔係睇唔穿,只係你情我願,就無謂拆穿。

所以我就任由佢挨住我,又攬下我咁,

個對軟糯咁乳房緊緊咁貼實我手臂,有時仲會擠壓下我,

呢種身體接觸令我完全冇推開嘅理由。

喂,講真,有條女自己癡埋嚟,

仲要大波既,有幾多個男仔可以抵抗到先得㗎。

我唔係唔驚俾人見到,只係我覺得世界冇可能咁細,

始終阿怡嘅朋友又唔多,加上我只係由得Mavis攬住我,但我又冇回攬佢。

我同Mavis就維持住呢種關係,佢主動,我看似被動,實質唔抗拒,

有時俾啲小反應佢,令佢更主動。

就例如依家食飯,我雖然唔會回抱佢,但我就會吉隻蝦喂佢食,

佢得到回應,就自然會更加賣力。

「好好食啊肥輝仔。」Mavis一面甜笑,

然後又將佢對大奶奶壓實落我手臂一下。

其實呢種女仔,拎嚟屌又真係幾正,

可惜,我有女朋友,有啲界線都係唔可以太超過。

至少依家我仲可以理直氣壯話Mavis係我朋友,我冇出軌。
花心嘅人點解唔可以坦白然後各自玩
因為佢地貪心,唔捨得放低已有嘅嘢。
唔洗放低㗎 大家出去玩都可以剩係認定對方係情人
點解要呃人 出賣人地對自己嘅信任
無論係組女定肥輝 對我嚟講都無分別
到宜家都只得腰果眼無出賣過人
Sor個故出得太疏 唔係好記得d人名
腰果眼 巴打諗得太美好了 因為根本好少另一半會接受到 除非一早deal好open relationship
腰果眼笑死我。
同意,現實中我冇見過真正嘅open relationship,
我覺得如果你真係愛嗰個人,就點都會介意。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞