(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike
今次個故係行輕鬆路線,
阿寶性格比較自信搞笑,
應該唔會好似Cherry故咁酸苦
我身邊有個朋友都係咁,
佢依家有男朋友,
都會因為諗起以前自己對個ex好差而內疚。
並唔係佢仲愛佢個ex,
而係因為愛過,
所以當成長咗之後回望返,
先會發現自己曾經做得差過,
會因此感到內疚。

我覺得呢種只係對回憶嘅緬懷。
即係有時會諗返,如果我個陣唔咁做,結果又會點個種幻想。
我都覺
內心有好多諗法同粗口,
但又要係人前扮可愛
-
入到去,我依舊坐係Wing隔離,佢對我尷尬地笑笑,應該都係對頭先自己嘅行為感到抱歉。

而善解人意嘅我當然擺出招牌腰果笑向佢表示唔洗介意啦。

雖然我內心好!介!意!

不過我深信我可以征服到佢。

玩到差唔多,大家都有啲醉意。

我挨住Wing嘅膊頭,話要同佢猜枚。

手就借機放係佢嘅雙腿之間,

猜枚時用手背觸碰嘅褲襠位。

冇錯,呢個就係我驗貨嘅招數,

因為大多數男仔係我胸壓再加褲襠猜枚呢兩招combo之後,

都會抵受唔住而扯旗。

而呢個時候我就可以靠手背嘅磨擦去感受硬度同長度,

要知道我係嚟享受㗎嘛,

萬一食着個牙籤仔我仲要扮爽咁就真係麻撚煩。

你知啲男人㗎啦,好鬼鐘意問人爽唔爽,好撚煩。

不過唔係講笑,當我摸到Wing個刻我都feel到佢來頭唔少,

我暗暗竊喜,睇嚟今餐有着落啦,

當然我冇表露出嚟,仲努力扮緊醉。

而內心就計算緊,小wingwing好硬,用手壓落去好似㩒到條鐵柱咁,真係超級誇張。

長度就感覺得唔太清楚,但應該都偏長。

不過夠硬都掂哂啦,要知道硬度比長度同粗度重要,雖然全部都重要。

雖然Wing佢係青頭仔,第一次會好快射,

不過chur多佢幾轉應該冇問題。

咁等等就帶佢去附近時鐘過夜,過個滿足嘅性誕節啦,我係內心打好晒一切算盤。

果然,飲多無耐Jessica就話佢唔掂,咁Hugo當然好識做咁話送佢走啦,不過送佢去邊大家心知肚明。

Wing見狀都話送我返屋企,我就聞一聞自己件衫,嗲聲嗲氣咁話好大陣酒味,唔返得屋企,

之後仲拉起自己個衫領俾佢聞,而我個胸都因為衣領被扯起而露出深溝,令佢大飽眼福。

Wing想睇又唔敢直視,眼神閃閃縮縮,係屬於青頭仔嘅靦腆。

佢似乎鼓起咗好大勇氣,問我要唔要去附近嘅酒店抖下,等酒氣散咗再返屋企。

我心諗,等咗你呢句好撚耐。

但嘴上面就讚佢好貼心,佢唔好意思咁摸摸頭,似乎被我讚得好開心。

終於去到時鐘,佢係櫃檯唔敢出聲,支支吾吾,

雖然就話扮醉遮,但都有少少暈,好撚想快啲訓低,

佢偏偏又係到扭屎忽花,想開又唔敢開,企係到唔知等咩咁,

搞到我情不自禁燥咗,忍唔住出手幫佢。

終於入到房,我話好熱,除咗自己嘅上身衫,

我對巨乳「咚」一聲彈咗出嚟,Wing佢望到呆晒,

「你唔熱咩,洗唔洗除衫啊~」見佢冇任何行動,我唯有出言暗示佢。

「哦哦…好…好啊。」佢笨拙咁除咗自己件衫,

冇咗件衫,我見到佢骨瘦如柴嘅身形,佢舉高手咁時候,我直情可以數到佢有幾多條肋骨,

我頓時冇咩胃口,

不過房都開埋,又念及佢硬如鋼鐵般嘅下體,

我把心一橫,唯有繼續啦,聖誕節都冇理由自己過既,

最多等等用狗仔式唔好望到佢身材就得啦。

有咗呢啲打算之後我獻上自己嘅吻,

首先係蜻蜓點水,輕輕磨擦,之後我再試探式咁將舌頭放入佢嘴內。

呢一次佢冇再推開我,我心中暗笑:哼,終於都係敗係我手下。

我隻手順住摸落去,佢全身僵硬哂,完全唔敢郁,任我擺佈。

而當我一下捉住佢嘅硬物個陣,佢全身一顫,我相信,

呢次係佢人生第一次俾女掂到佢下面。
仲有無唔係又吊胃口掛
如果反應好聽日晏就出多篇又點話
好呀好呀
好啊好啊
Lm
Lm
live左
Live
Gchi
lm

我心頭一驚,唔撚係咁就射咗啊嘛。

但打緊車輪又望唔到,唯有用手摸一摸佢龜頭。

得少少濕濕地,應該係前列線液。

好彩!以為咁就冇咗一轉。

我開始慢慢套弄起來,慢慢地,

因為我驚太刺激佢就會嚟個大噴發,

所以我都係小心翼翼地,唔敢太大動作。

等佢適應咗,我先敢再有其他行動。

我見佢對手無處可放,好唔自然咁,

我就拉過佢隻手,放係我對巨乳前,

佢起初都係唔敢郁動,只敢就咁貼係胸上,

直到我㩒低佢隻手,佢首次感覺到大奶嘅彈性後,

先開始自己郁動,係我胸部上流連。

佢直接進攻我對奶嘅最高點,

一下捏起咗我乳頭,

我痛到扯lin旗,佢仲以為我好舒服,

繼續大大力捏,

我皺起眉,撥開佢隻手。

佢卻鍥而不捨咁又伸手捏我乳頭,

見佢咁我唯有拉佢個頭去我胸前,

佢將個頭埋係我雙乳之間不斷搖頭,

我心諗佢應該係想試下傳說中嘅胸壓,

我覺得佢好搞笑,但見佢好似小朋友拎到新玩具咁開心,

我就夾一夾我對奶,再一野㩒佢個頭埋嚟,攬實佢,等佢地可以將Wing個頭夾得更實,

直到佢就快窒息,我先鬆開手。

見佢好滿足咁大啖大啖呼吸,我就知佢對呢個體驗好滿足。

咁佢都係時候滿足下我啦,我再次將對奶塞係佢口前面。

佢終於識得含住我嘅敏感點,但當我滿心期待嘅時候,

佢竟然用死力咁吸吮,好似真係要吸到人奶出嚟先罷休咁。

我好唔舒服,好似瞬間明白咗啲人母俾BB吮奶嘅痛苦。

我推開咗佢,為免氣氛尷尬我唯有烏低身為佢服務。

熟手咁解開佢條皮帶,除咗佢條褲,終於望到佢嘅真身啦。

雖然長度、粗度都唔算過人,但係合理範圍內,

一拉開個下,一柱擎天,企得好高,

呢種堅挺嘅程度的確係好貨色。

我一口含住佢嘅前端,再緩緩向下移,越含越多。

我緩慢地郁動,佢卻身體扭扭擰擰,最尾仲推開咗我,

佢望住我,係充滿歉意嘅眼神,

「Sorry Ar,我就嚟射啦。」
More
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞