(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike

我一直都相信,擁抱係最直接給予安慰嘅方式。

所以我就咁樣靜靜咁攬住佢,冇講多餘嘅嘢,

車廂入面就只剩低佢嘅抽泣聲,擁抱嘅姿勢使我睇唔到佢嘅表情,我望住車窗外嘅景色,

深夜嘅的士行駛得好快,街燈同灌木係我眼邊轉瞬即逝,好似走馬燈一樣,我根本睇唔切任何風景,但卻彷彿見到時間嘅流逝。

我留戀呢一刻體溫同觸感,因為我只有係佢醉嘅時候先有資格攬住佢,

儘管佢可能根本唔知道依家攬住佢照顧佢嘅人係邊個,但我唔介意,我只係想的士可以行得慢啲,再慢啲…

等我可以再偷多啲親近佢嘅時間。

或者係見到佢傷心嘅呢刻,我先確定,我係真係鐘意咗Venus,

係個種不忍佢受傷嘅心痛,但我嘅身份唔容許,我只係一個組爸,而佢亦有屬於佢嘅另一半,

即使我明知個個人係佢傷心嘅來源,我依然係咩都做唔到。

我攬住佢落車,佢嘅腳步輕浮,依然係行得左搖右擺,我只係一步步提醒佢,鼓勵佢行。

經過保安處嘅時候我同蓮姐打咗聲招呼,佢用一個「我瞭解」嘅眼神望住我,然後就放咗我入去。

依家嘅我冇精力解釋,只可以擠出一個苦笑回應佢。

幾經辛苦我終於送到Venus返房,好彩佢roommate唔係到。我將佢扶上床訓低,

呢個時候嘅佢已經喊攰咗,只係眼角仲會泛出淚水,

我用手指擦走佢眼角嘅淚,幫佢冚好被,

老實講我唔捨得走,但佢都訓咗,我都冇咩原因留係到,所以我起身,打算離開。

但Venus卻係呢個時候伸出手拉住咗我,

「唔好走。」「陪我。」

前一刻就因為冇理由留低要走,但依家Venus俾哂理由我,

儘管我唔知佢呢一句係咪同緊我講,亦唔知呢句係咪只係醉咗嘅喃語,

但就俾我卑微地,借住呢個機會,陪係佢身邊多一陣。

我順勢訓咗係佢身邊,佢卻馬上依戀咁攬住我,

我覺得呢一刻好幸福,但呢種幸福感卻夾帶住絲絲苦澀味,

就好似你明知一套劇係爛尾作,你卻依然無可自拔地繼續追落去。

我以為今晚就會咁平靜幸福地渡過,雖然我應該唔會訓得着,因為同鍾意嘅女仔咁親密咁接觸,我嘅小兄弟就如我個心一樣不受控。

近距離望住佢因醉酒而泛紅嘅臉頰,好有錫落去嘅衝動。再加上佢緊貼我嘅身軀,我嘅體溫開始升高,更多嘅血衝向我下體。

我努力控制自己嘅雙手唔好亂摸,但依然忍唔住摸向佢腰間,

要停啦,我提醒自己。

但Venus隻腳卻一下疊咗上我身到,佢嘅大脾就貼住咗我下體,

我重重吸咗一下氣,即刻郁都唔敢郁,

佢隻腳會隨住我身體呼吸起伏而微微上下郁動,

着住熱褲嘅佢大脾赤裸,我同佢之間只隔住一條單薄嘅孖煙囪同棉褲,

我感受到佢嘅體溫,甚到係大脾肉嘅質感

每一下起伏都係到挑戰緊我嘅耐力。

再次宣揚IG,差唔係好多就50㗎啦!
https://www.instagram.com/patpat.attacked/
完?
Lm
動真情正一on9仔
你遇到咁咪又係會動真情
有時理智會被激情蒙蔽
唔會
我唔知時間過咗幾耐,我全身嘅感官集中咗係下體,我只知道分秒難捱。

Venus嘅每下呼吸起伏,都係到磨削緊我嘅意志力,

而且似係冇盡頭般,一下一下折磨我,

我覺得佢就好似李白遇到嗰個啊婆咁,一下一下,力度唔大,卻誓要將鐵柱磨成針。

我feel到自己硬到鐵一般,硬到有啲痛。

Venus應該感覺到我頂住咗佢,佢竟然一手握住咗佢。

「啊...Venus...唔好...」我會忍唔住㗎...

「點解?係咪你都唔鍾意我?」佢醉腔咁問道,從佢半眯嘅眼睛,我估佢應該仲未醒。

「佢唔要我啦,我地分咗手啦,我冇人要啦!」

佢又開始準備要喊。

我即刻用我個嘴塞住佢把口,佢都乖乖將眼淚呑返落肚。

感受住佢嘴唇嘅柔軟,雖然有嘔吐物嘅酸臭味,但我唔介意,因為我聽到個令我振奮嘅消息。

Venus同佢男朋友,分咗手。

我唔想將我同Venus嘅關係停留係肉體,我係真心想佢做我女朋友。

但身體卻很誠實,下體硬邦邦咁頂住Venus,而舌頭亦好順手地伸入咗佢口腔,侵入佢嘅領地。

而Venus都伸出舌頭同我嬉戲,回應住我。

我表面看似投入,內心實質就天人交戰緊。

一邊就諗Venus醉緊,自己唔應該乘虛而入,

一邊就諗今次之後,可能就冇機會㗎啦,送到上門唔係唔屌吖嘛。

配合上嘴邊嘅刺激,顯然後者更勝一籌。

但我僅餘嘅良知係到同我拉扯,我暗暗決定,用100秒嘅時間俾Venus推開我。

我係心中默念「1、2、3、4⋯⋯」

而手指就係Venus腰間一下下打節奏,

「97、98、99、100」

數到100後,我放下佢腰間嘅手緩緩向上移,移到佢胸側,

係胸側畫圈,我同自己講,如果佢一有少少抗拒我就鬆手,

五圈、六圈、七圈。

見佢冇顯出絲毫抗拒,我就放大膽將手放到佢胸前,握住佢嘅柔軟,

佢瞬間發出咗嬌喘,我時輕時重咁搓揉,雙唇亦離開佢嘅口腔,轉移到佢嘅頸側輕舔。

我用舌頭係佢嘅頸部作畫,時舔時咬,時重時輕,不斷改變筆法。顏料不足嘅時候,我會收筆,但依然不忘吸啜吹氣。

每吹一口暖氣,都可以換嚟佢嘅嬌喘,我摸到佢身上嘅雞皮疙瘩全起,

見到佢嘅反應,我知道佢真係動咗情,如果我想,今晚一定可以屌到佢。

依家係我腦海中就好似彈咗個視窗出嚟: 確定要屌Venus嗎?
點解要停喺嗰個位
樓主識咁多臭雞
好易令人覺得你都....
未來一定會成為經典
輕輕一推
屌你唔撚好quote文啦
Live咗啲故事好感人
睇佢地嘅故事,就好似有人代我試過一次咁,
知道咩係自己想要嘅,唔好再錯一次,
好睇仲好有教育意義
㩒錯不推添,加油樓主,寫多啲
明大
彈咗個視窗
我驚click 咗ok但硬件硬不起來
最後藍mon
Live 左 樓主快啲出文
Live 咗
等出文
加個速
輕輕一推
唔好屌,裝盤水淋落Venus到
之後下一秒roommate返到
仆街 咁快live咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞