(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike
等我回post推一推
輕輕一推
追開有鋪癮
其實我諗好多事人哋冇做過,冇經歷過就會覺得好難接受甚至接受唔到。

記得以前中同有個閨密幫男友口交,分咗手係咁比人傳。依家到底有邊個女仔唔會幫男友口交
-
雖然場間嘅氣氛俾dem beat炒熱咗,

但作為已經玩過ocamp好多年嘅死老嘢嚟講,真係冇咩興奮可言。

因為每年每個camp玩嘅嘢都差唔多,流程、遊戲,全部都係換湯唔換藥,而每個camp嘅分別,就在於夾嘅人。

其實我地內行人都知道,一個camp好唔好玩,好多時唔係睇大會,而係睇組爸爸同omate。

兩個人玩同一個camp,但入咗唔同組,可以有好兩極嘅評價,呢個就係所謂嘅人夾人。

所以我就將聚焦點放咗係我啲組仔女上面,正確嚟講,係組女sssss。

要知道ocamp分組都有公式,每組必定要有靚女、正常樣同豬排,如果你發現你全組都好撚靚,咁你應該就係個件豬排。

所以並無意外,我個組除咗肥美媽之外仲多咗件肥婆。

But is ok,有失必有得,Lily果然真人同相一樣,一樣咁淫。

一見面就着背心熱褲,俾咗件camp t佢換佢都不忘將件t打個結,令件t緊貼佢身材之餘仲露埋少少肚,好撚識做。

佢係一眾純情嘅fm bb面前完全就係鶴立雞群嘅完美例子。

就似係一堆扁平乾癟嘅胸部中有一雙圓潤飽滿嘅巨乳一樣,令人一下就俾佢吸引住,冇辦法移開雙眼。

但十分可惜地,佢就係一個標準嘅港女女神,佢似乎對玩game嘅意慾唔大,淨係企係到望住大家玩。

眉宇間仲透中一份唔樂意,都合理嘅,因為我地組係全場最冇氣氛嘅一組。

然而,有第二個組女,拯救我from呢個難熬之境。

Venus有別於Lily個種奪目,如果話Lily係肉體上,咁Venus就係靈魂上。

佢玩game個陣投入度同帶領大家嘅能力,令佢發出咗光芒。而因為佢嘅影響,令到大家都慢慢變得樂意去參與。

Venus簡直係我嘅天使!

點解?因為屌佢老母肥May掛住溝仔唔撚帶組,淨返我一個係到唱獨腳戲。

我就好似一個人玩撚緊相聲,自己問完仲要自己答不得止,仲要自己笑。

好彩有咗Venus嘅輔和同帶領,令大家都可以笑下參與下,我地組嘅氣氛先緩和一啲。

有咗Venus同我一答一和,Lily都開始同我地傾下計,唔再只係西面打卡。

能夠搏得女神一笑,我再次打從心底感謝天使Venus,我決定要r呢個咁fit嘅女女上莊!
Push
佢覺得啲仔淨係鐘意佢外表,所以佢唔相信呢班仔會係佢嘅mr right。而且呢班其他圈子嘅新仔,當阿寶坦白自己過去時,都唔代表接受到阿寶嘅過往。與其而係新圈子不斷尋尋覓覓,變好但仍被大家唔體諒,倒不如留係佢嘅舒適圈。
文啊一日追曬
有冇文呀樓豬
今日先同friend討論完如果將來嘅另一半係有過好濫嘅過去但已經修心養性接唔接受到,又或者如果自己係咁,會寧願講出嚟定瞞一世
今日唔是好舒服聽日先出,會出大篇啲補償大家的!
但係唔試就冇可能㗎喇一係就出到一個新圈子之後搵個瞞一世

Ocamp嘅夜晚,大家排排坐。最基本嘅操作當然就係run一次大家嘅status先。

「組爸講先,然後到May媽,之後順住落去講。我A4。」其實我只係拍過兩次拖,但為咗唔執輸我都係報大少少個數。

「A9。」我倒抽一口涼氣,忍唔住望咗肥May一眼。我深信佢應該都只係報大數遮。

「O3」「A2」「A0」「C2」

合理既,總會有1,2個A0出現,畢竟佢地有啲連18歲都未到,仲要有啲係讀男校或女校。

但非常遺憾地,等等發展感情台嘅時間佢地就只會無聊地呆坐。

數字繼續run落去,終於到Lily啦,我藐一藐班組仔,果然大家都聚精會神咁等緊佢嘅答案。

「A2」WTFFFFF唔似喎!我以為Lily已經拍過好多次拖,始終佢個樣似係老江湖。雖然好想追問,但都要等run完一圈先。

「O1」Venus都係部分組仔們心中嘅女神,聽到呢個答案都會令佢地灰心啦,但對於Venus而言都合理既,佢就係一個名校嘅陽光女孩,必定係搶手貨。

Venus答完之後就正式run完一round。

其實一般而言應該要run埋stage,不過呢班仔女唔算太爆驚嚇親佢地,所以都係睇定啲先。

依家最緊要當然係追問肥May同Lily啦!

「May媽,你拍咁多次拖分享下先啦。」我將個波拋咗俾佢,等佢可以講啲爆啲嘅嘢,吸引下大家。

而且有佢開咗頭,大家都更樂意分享。

所以肥May就分享咗佢一腳踏兩船嘅事跡,再配合我適時嘅追問,大家聽得津津有味。

其實ocamp組爸媽講嘅嘢有幾分真幾分假唔重要,最緊要係引到班fm分享。

見大家聽到得咁入神,我就借機去個廁所。
點知一出門口,就見到拎住部電話係到抽泣嘅Venus。

我先醒起Venus話去廁所去咗一段時間都未返。

呢啲時候理應交俾組媽處理,但肥May係入邊講緊故,我唯有親自安慰佢。

我遞咗張紙巾俾佢,「係咪同男朋友嘈交啊?」

每年入camp都總會有情侶嘈交嘅情況出現,始終係冇玩過ocamp嘅人眼中,呢到就係一個淫亂嘅地方,入嚟就係玩食香蕉、噴水等嘅淫game。

我唔否認的確係有淫camp,都有聽聞過咩趕組爸媽出房,幾個仔女自己係到玩淫亂派對。

但係咪代表全香港各大院校嘅大中小ocamp都係淫呢?

或者係18歲仲未識拍拖,往往就會限制對方好多,但如果一個camp都唔相信對方,唔俾對方去,其實之後嘅路只會更難行。因為大學嘅誘惑又點止係一個ocamp呢?

而我估Venus都係俾男朋友個啲「啊你去玩淫o仲要覆得我咁慢,你有冇體諒我?」個啲說話轟炸而嘈交。

我相信佢都好委屈,因為我地個camp係正氣嘅,只係一般嘅集體遊戲,冇咩身體接觸。

佢冇覆我,只係靜靜咁抽泣。如果話今朝玩game個陣嘅佢係太陽,閃爍生光;依家安靜嘅佢就係月亮,發出凊冷虛弱嘅光,引人憐惜。

我冇嘢做到,又唔想拋佢一個係出面,但又唔可以攬住安慰佢。所以只可以隨住男朋友唔體諒呢個方向去同佢分析有咩可以做,可以點同男朋友解釋等等。

慢慢地,佢嘅抽泣聲漸弱,冷靜落嚟嘅佢依然冇抬起頭,只係細細聲同我講:「多謝你啊組爸,我ok㗎啦,你入返去帶組啦,唔好辛苦組媽咁耐。」

佢真係一個好懂事嘅女仔,我點點頭:「你洗唔洗同組媽傾下計?」

「唔洗啦,我冇事㗎啦。Um係呢,可唔可以唔同大家講啊?」

我笑笑口應承佢,之後就去咗廁所,屌,好撚急。

我入返房冇耐Venus就入咗嚟,我地一齊唔見咗成半個幾鐘。

果然肥May即刻帶頭起哄,「喂,做咩前後腳返啊你地?」

呢啲時候鳩up和應佢地先係最快轉話題嘅方法,

「係也係也,去咗搵房扑嘢啊。」

「Wuuuu」大家起咗下哄就繼續原本嘅話題,

我望咗眼隔離嘅Venus希望佢唔好介意我頭先亂講,

見佢一副融入大家嘅冇事樣,我不禁感歎,女人真係識變臉。

咁我都投入返帶組同跟返個進度,原來我出咗房嘅時候Lily已經自爆咗自己只拍過2次拖係因為之後淨係有sp同fwb,所以其實佢係NA,因為佢冇再諗住拍拖。

見大家越爆越勁,我都分享下自己同ex打野戰嘅經歷。

今個夜晚大家傾下講下,其實唔理真與假,至少呢個夜晚,大家都過得好開心。
飲廁所水
歡樂漩渦
終於有文
冇咩人覆就開始懶大家幫手推下post我就會勤力啲㗎啦
文啊
已經成日推架啦 唔好灰心 仲有成班人每日等緊你嘅文
係啊,日日都㩒入黎睇係出pool嘅季節啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞