(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike
加油樓主,你啲文筆好好,好容易代入到個角色
加油樓主
外射避孕 年輕時成日咁用
以為你俾人掉左落街
樓主返嚟就好 寫埋落去呀要
其實做到同時安全期加外射已經好過唔少人
樓主文阿
樓豬唔好死呀
樓主係邊
講得好岩 支持 好Jeng
live jor
屌唔好quote文
咪撚再quote文啦屌

呢一刻,我知道,如果屌咗落去,我同Venus嘅關係就會變質,

有咗肉體嘅關係,我地仲有冇可能變做情侶呢?

但我把心一橫,反正依家都已經咁樣,屌唔屌落去都已經過咗條界,

反正都變返以前咁,倒不如堂堂正正屌咗先再表白。

確定。

有咗呢個諗法後我隻手就開始行動,

原本隔住外衫搓揉嘅手,都由腰間伸咗入去,真正接觸佢柔軟嘅肌膚。

我搵到佢雙峰嘅尖端,用指尖圍住打圈,有時又借機輕輕劃過,

每當我劃過乳頭,佢就會深深喘一口氣,

見到佢享受嘅反應,我直接一下拉高佢件衫,俯首埋頭係佢雙乳之間。

我直接一下啜住佢乳頭,佢失聲叫咗出嚟,呢一聲軟綿綿,似係無力嘅抗拒。

Venus係標準嘅港女身材,對腳又瘦又畢直,可惜應該係發育期間不健康減肥,令到佢胸前嘅肉並唔係好多。

雖然未去到飛機場咁誇張,但都只係荷包蛋size。

所以我並無將重心落係胸前,比起佢個胸,我更鍾意將舌頭放係佢口腔,

個種係口腔互相嬉戲嘅感覺更有互動感,令我有覺得兩個人互相投入、配合嘅感覺。

我雙手終於伸向咗神秘嘅黑森林,我一摸卻令我吃驚!

竟然,冇毛既!!

光滑嘅觸感令我發狂,我直接將佢按倒係床上,細心咁欣賞下方嘅美境。

冇咗陰毛嘅遮掩,女性最隱蔽嘅位置係我面前一覽無遺。

本應保護住神秘入口嘅大陰唇已經張開,

我近距離觀望,呼吸吐息打係佢脆弱嘅位置,可能係酒後特別敏感,Venus會隨住我嘅呼吸而輕輕顫抖,陰唇亦有一縮一縮,就彷彿呼叫緊我入內一樣。

「唔好…唔好咁樣望…」

Venus嘅聲音弱弱咁傳來,帶住幾分可憐同羞澀。

好啦,咁我就如佢所願,唔望啦。

我勾起舌頭,開始玩弄佢嘅小紅豆,時吻時舔,

Venus就忍受唔住開始細細聲叫,呢啲叫聲就似由喉嚨發出一般,儘管佢極力壓抑,都會有幾聲漏網之魚衝口而出。

聽到Venus努力壓抑自己嘅叫聲,我反而倍加興奮,我舌頭更賣力,郁動嘅速度更快,就似係佢下面旋轉舞動一般,

而我嘅目的,就係想聽到佢無法自控地呻吟,

佢嘅蜜穴濕透,係房間微弱嘅燈光下亮晶晶一片。

我將手指伸入穴內探索,右手中指淺淺地係洞內掏挖,一伸入去就感受到被溫暖嘅壁肉包圍住,

內面嘅肉──不平,有啲位仲有肉粒突起,我已經幻想到係入面抽插係會有幾舒服。

諗到呢到,我加快手上嘅動作,想快啲享受極致嘅快感。

向上彎起嘅手指係佢蜜穴中掏挖,不斷刺激佢嘅G點,口卻不忘努力吸吮,

Venus嘅身體不斷扭動,仲開始抬起佢嘅臀部,手亦緊緊抓住咗床單。

聽住佢由又重又快速嘅呼吸,變成輕聲嘅嬌喘,再加上我手指係佢體內郁動而發出嘅水聲,

「吧唧吧唧」咁刺激我嘅聽覺。

我嘅肉棒已經硬得不似人形,我嘅小兄弟努力仰起身體,要我唔好忽略佢,

我起返身,壓係Venus身上,望住佢因為醉而薰紅嘅臉,眼睛半開,眼神迷離咁望住我,我覺得自己嘅忍耐到咗極限,

依家嘅我只係想好好疼愛身前呢個可人兒。
加速
突然咁甜 真係覺得要等都值得
樓豬加油 支持
喺呢啲位停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞