(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區65

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
至少有116kg
好羨慕有正既大學gym
CU gym垃圾到我寧願唔住hall方便自己喺出面操
City d 仔仔
係咪搞錯左啲咩
唔洗驚,每日做都得
你當自己係馬拉松選手咩
每日起身個30-45分鐘cardio,係影響唔到d咩,食返正常卡路里一樣增到肌
增唔增到肌/增到幾多肌,取決於重訓、飲食、基因

cardio影響可能得幾個%放心去做啦,要增肌順利著重係重訓、飲食好過
cardio係好多運動都係必需,有需要就做,驚影響就食返多d野
死gay佬
Btw 出街食,真係食到懷疑人生

當佢塊雞扒3oz ,大約都有30-40P
但大家有無諗下快餐店雞扒係邊個部位?
我咁耐都唔肯定
咁滑似係雞肶肉,如果係就勁高fat

大快活大家樂塊雞就算走皮
都好多油,厨房佬重油鳩煎,食完成隻碟都係油

隻炒蛋又搵唔知用咩油(我懷疑好重牛油)炒過
係好滑又好食
但應該比普通炒蛋/太陽蛋高卡,但p 無多到

利申:成日食
有腎病第3期 上黎問連登仔

另外仲有德國聯署要簽呀, 得番二日
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_10/_01/Petition_99914.nc.html
你睇下Enzo Mazak 幾撚失望 你睇下幫我地嘅人幾撚失望
睇番台灣ifbb pro qualifier men physique
香港既 jaden yuen差少少就羅到卡.......
俾大陸個宋健黑撚左
冇計啦
香港D租貴到仆街
D老細入靚料 靚機做起左又比仆街業主加租
咁邊會有人想投資
同埋D靚料 靚機 都唔平
我睇YOUTUBE條片D留言係一面倒屌7個宋健
業主見你好生意
一定加爆你租
好撚sad
雞扒係雞上脾黎,其實雞脾同雞胸 如果唔食皮,唔會高好多fat ,煮法影響大好多

佢炒蛋一係落奶 or cream 加花生油,一係就落奶加牛油
一定係好多油先會咁滑
唔知落野落到勁誇,飛哂釘會唔會扣印象分 or 觀感分呢
有無人熟評分
雞扒30-40p?
一塊100g雞胸先24p
大快活有35p
雞扒冇40la
Google 雞胸100g 有31p
Myfitnesspal 100g 30.6p
有啲網頁就好似你咁講 介乎20-25p
不過可能品種/ 計準唔同,而有差異
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞