(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區65

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
唔好咁講,我都做咗排先開始接觸big 3,同埋我BW重你5公斤呢
唔敢教唔敢教
我個舊PT話上面chur單chur 得好勁
有試過加有氧時間 有試過減小 tdee 但都係冇乜進展

再加有氧時間, or 再食清d小d囉, 唔係仲可以點...
一係就轉PPL , 3日休一 休個日都做少少帶氧, 始於 你bro split 有日係操手, 消耗應該相對地會比較少d
唔轉都得既, 都係試下休個日做少少帶氧囉
做gym做咗幾耐?
兩年啦
幾勁
師兄有玩比賽?
我最憎就係佢地成日扮好人走埋來,話你點錯點錯,一知你有跟出面pt 做/ 唔係常客上佢的駐場就立刻走開唔slow 人,好假
9up完
今日真係病左
健身但病了
我都感冒
格硬操
唞多兩日再test PR希望有210
9up完
今日真係病左
我都感冒
格硬操
唞多兩日再test deadlift PR希望有210
平時rpe7.5既重量今日rpe8.5
G持館長不過見到館長推上胸史密詩要人幫佢起桿真是笑撚左
https://www.youtube.com/watch?v=jCdEcX8ioUA&t=1863s
01:06:10
比錢請咁多人就係咁用
記得佢有集同大H操 推bp 佢全部half reps
光復香港由港足做起

We are Hong Kong 🇭🇰🇭🇰🇭🇰
Ole ole ole

本谷旨在想有興趣睇港足港超或者一路有睇開的球迷入嚟一齊討論傾下波經。以老帶新,由資深球迷帶新手球迷入門,交換資訊,降低香港睇波門檻,等愈來愈多球迷入場撐港足,重建香港球巿。

入group嘅可以講低自己中意邊隊,得閒約埋一齊去睇波。仲等咩快d入嚟

光復香港由重建港足文化開始
https://t.me/joinchat/LCJafhSHT6-AthgR0r3GUQ
Ching run 完program?
行完Larry嗰個
同比賽差好大段距離,諗住練多一年先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞