True Wireless 真無線耳機討論 (35)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
LM等包膠
幾銀?邊到入手
論聲同電XF-1000XM3 定 MW07 plus好啲
想等到Black Friday amazon有折就買
但mw07 plus咁新會唔會冇折
今日試左Sony wf-1000xm3, b&o e8 2.0同sennheiser momentum
音質sony輸晒俾e8 2.0同mtw
個人感覺mtw再略勝e8 2.0少少

但舒適度我又覺得e8 2.0好過mtw

Connection試唔到 始終試得一陣

隔音就sony贏晒 始終主打noise cancelling
b&o同mtw隔音感覺上差唔多

有無e8 2.0同mtw用家分享下
另外見mw07 plus就出 但我無試到mw07
等唔等埋好
身在大板 / 京都
邊度買到 Aviot ?
其實wf 1000xm3, 換對truegrip pro耳棉就好fit,點fing都唔甩,又舒服,我都用緊。truegrip pro 襟用過一般comply tx系列好多,唔洗膽心要成日換。
想問大家Sennheiser HD 4.50 Special Edition, Active Noise Cancellation 英森做緊84磅
同鐵三角ATH-DSR7BT 美森做緊169美金, 邊隻好同邊隻抵玩??
香港 ECT 有行貨 HKD$1380
有冇 Hear Through / Transparency mode?
聽歌為主, android 機, 我淨係想要唔好成日窒 而家用緊 mw07 中環行返工段路窒到癲
請問大家有冇推薦 budget 無乜所謂
我隻airpod 開始好快冇電
想問我用開M size Comply 棉(用落Shure嗰隻)
想問Truegrip Pro應買咩size?
truegrip pro都係comply架,應該都係m

謝巴打
無,聽歌基乎唔會聽到環境音 出去行左轉,Xperia 1手機放褲袋聽歌 不停窒, 如果陣間試埋iphone11都出事既 就攞去換
Xperia 1個藍牙…配自家wf1000xm3都斷架喎
想請問一下有冇tolv 用家都有耳機甩皮情況
連接情况如何?
邊到可以買
冇野 見到了
巴打點做到係同一頁搵到答案都要伸手
勁到單車都無事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞