True Wireless 真無線耳機討論 (35)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Sudio係咪垃圾黎?
見完全冇人講,呢期black Friday 又係咁見佢彈廣告出黎
死症,上面有巴話airpods喺街錄都有啲困難,所以…算啦,總有啲取捨
好似有啲垃圾。有個網站trustpilot,上面143個user review總分得2.7/5。好多最新嘅comment都話左耳成日斷線冇聲
好貴 見外國網站賣US179.99
幾時先出等咗好耐

日本29號開售 幾時先到香港
賣成千八嘅香港會唔會平啲
好貴 見外國網站賣US179.99

mw07+ 成3舊都有人埋單 180邊忽貴

日本今日開賣
幾時到香港呀
飛去日本買啦
無ANC要$180係有啲貴
尤其係65t賣緊$90
見佢幾靚仔差啲比佢呃到
其實個design係比較女性化,黑色都係咁話
好似無aptx?
冇啦
其實75t有啲似andoid版嘅airpods pro。各方面都幾完善,就係設計同音質比較普通。Digital Trends喺Youtube個review話65t仲好聲啲,因爲係同一個單元,但75t bass太重,即使eq校少啲bass個聲都比較暖,唔係好平衡。普遍review都話佢音場唔大,Mike Wat話佢Sony xm3嘅音質都未到。我呢啲唔多傾電話嘅音質撚就不了
見你咁講真係要買一對試下
我買falcon 時送左對AET07 耳膠比我, 但塞到最入有少少迫
其實呢隻係咪真係襟用過以前?
N年前用過comply 成日要比錢換好煩

上圖自己睇
裝左上耳機細碼嗰對用左一個半月,大碼冇用過全新 p.s. 我耳仔超油

呢款個質地明顯有啲唔同,唔係一般comply嗰種會霉會裂嘅海棉,係襟好多。不過我為安全起見,都係會隔唔中用紙巾索返耳油,不過一般comply棉我索左都冇用,so far佢呢款 keep得好新淨。
聽你咁講falcon完全中晒我杯茶....
除左試下個奇怪既形狀
好, 去hktvmall 襟番set 細碼先
Thanks 巴打
我反而想問iPhone 用原裝jer推唔推到xelento
唔知65T價錢會唔會再跌呢
新手想問下 GLidicSound Air TW-7000 好唔好?對匯款hkd 1010左右,見佢拎過獎,平時都係睇下片打下機聽下歌咁,thanks
推到
有無500-700係通話清晰既
用緊te d01d好似好細聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞