True Wireless 真無線耳機討論 (35)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
補充 聽開人聲/毒撚歌
我諗都幾難 直頭冇人用
期待jabra 隻75T
係咪今年內 細左好撚多
應該都差唔多有
見外國D REVIEW已經陸續出緊
如果依加先買sennheiser會唔會太遲? 2千價位左右有無推薦 試過sennheiser同sony wf1000, 覺得sennheriser好d, 新一批貨會唔會小左之前既走電問題
唔敢做白老鼠睇定啲先
追左少少post,對真無線零認識唔係睇得明。
想請教下大家筆直around 1000 有冇咩推介
用嚟聽歌 (人聲,pop songs) 講電話睇片咁,主要萬用方便為主。
用緊iphone 11,可唔可以推介幾款,我再研究下。

聽上面講pamu slide都好似幾正
千呼萬喚始出來
隻IE80打左柴,諗緊買唔買wireless好
Cambridge Audio MELOMANIA 1豐澤做緊$980,推唔推薦?
睇你做咩運動
如果做尖,會推薦WF-1000XM3
但跑步就唔好買啦,會跌出嚟
但呢個價錢,又冇ANC
好難買得落手
利申: 有65t active
CA呃錢嘢
冇技術
可能睇睇下最後買番65t算
65t而家做緊$950
75t貴成倍
我都用緊65t 想換對有ANC 既....等緊MW07 plus
平時聽歌(普通POP SONG), 唔做運動, 小講電話
追完POST, 啱budget, 款
應該揀 jabra elite 65T 定係 Anker Soundcore Liberty 2 Pro 好
跑步 同埋可能會用黎踩單車lol
咁師父有冇好推薦
有冇巴打試過隻echo buds, 見$1000左右有anc好似幾平
除咗apple同sony 仲有乜降噪耳機好用?
耳仔細
2000樓下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞