True Wireless 真無線耳機討論 (35)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
等報告
唔該曬
等我搵日去試下先
你地班友吹奏完 全港冇貨
除左falcon仲有咩推介? 平時用來睇片聽歌,隔到下音,通話唔太差就OK
去左試Falcon
我用s碼個耳膠已經覺得ok 係咪已經開發左
不過唔識買d耳棉,你地講個隻牌子佢都好多款
利申在日撚
想問下aviot bd21f-pnk 有無人用緊?
使唔使咁快
幾時有貨
明明香港無咩宣傳
連登就係好既宣傳
所以可能本身返貨唔多
真係度度都冇? 諗住weekend去買
岩岩問 話 12月中
仲有last one係 旺角豉油街 百記
我都係睇呢度啲人介紹
頭先隔離有幾個人都戴緊wireless
本身啲connection都開始差差地
突然右邊耳機啪一聲,就好似落書大力打落張枱到咁
嚇咗我一跳
想問下咁樣係咪都正常
wireless太容易受影響唔識分啲影響係正常定唔正常
利申falcon
Truegrip pro Small size
你講得咁空泛咁好多都啱啦
藍牙干擾呢家野好化學
我都試過一次類似。不過之後都冇野就當佢普通藍牙斷線。只要恢復得返,唔係經常性,我諗都ok ge。
唉Diu你啦,離離去去都用山靈啲大陸幾舊水垃圾同2000蚊嘅airpods比。呢到其他人個個都搭車用,都聽得出明顯分別啦。我用falcon搭車聽都聽得出好聽過搭車用Sony啦。總結就係你木耳木耳嘅, airpods pro首選,完
你娶隻飛機杯做老婆算啦,反正熄燈環境下你都分唔出
係呀 我木耳架 不過唔知點解我屋企都係耳機耳放player 我又隻隻聽得出分別咁解啫 falcon我未聽過啦 可能好聽過我隻pp8啦 我都唔知 還請指教
咁我屋企又開燈多過熄燈嘅 係外面環境差用tws 環境好用番player耳機 有咩問題?
好易啫,你色盲,唔識分紅綠色,但未至於黑白都唔識分
屌晒你班友 係咁谷Falcon 旺角想試都冇
你覺得係咪係囉 體驗依d野好個人嘅 可能你真係覺得依隻得個6mm細圈嘅falcon好l勁啦 我真係唔知 我個人認為唔會好得過山靈/真男人嘅tws咁解
利申:無諗過要吹奏大陸野 客觀比較啫 一直吹奏緊嘅都係airpods pro
其實我覺得overall airpods 都OK既
有冇聽過noble sage? falcon係base on sage改出黎,sage個人覺得係非常underrate既耳機
btw,唔好覺得pp8係絕對,聽過katana,你未必會買pp8,雖然katana公模好樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞