True Wireless 真無線耳機討論 (35)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
條友擺明出黎托,都唔知佢up乜,話咩山靈mtw喺正常用得tws嘅環境聽唔出音質優勢大佬你攞隻7舊幾水淘寶野同airpods pro比緊係聽唔出優勢on99。極度懷疑佢以為我地講嘅sennheiser mtw係山靈mtw笑死。
木耳到搭個車行個街就聽唔出8單元同airpods pro嘅分別
呢啲人同Airpods過世算吧啦。出少句聲。
大細聲 轉歌 開始暫停 call google都可以
佢講緊操控鍵。暫停,飛歌嗰啲
不過撳得有技巧少少就冇咁硬耳
又或都電話直接撳都得
冇乜影響
請問falcon幾時會出app 好想熄左個閃閃
仲有2對高cp值之選
Fiil T1X $400左右
TRN T200 $300左右

巴打幫手問下為咩要閃
thx bro

期待個app
ummm…我諗佢話可能可以熄咁啫係純粹for型?
falcon真係咁好?
本來諗緊jabra隻75t 但好似不似預期
sony又好似太大舊
may or may not have咁寫好多9魚
就咁may have咪算lo
利申:英文廢
falcon以音質,便攜,續航,隔音尼講係幾好嘅。
may or may not 感覺五十五十啲掛
長暗亮有得較色咪仲型, 反正led都唔食電
答嗰條友佢自己都唔知
佢係咪想講the end of December?
主要都係搭車聽歌同睇戲

仲1516s緊買唔買Sony wf 1000xm3
用左Falcon之後 MTW打入冷宮
平賣 有冇巴打有興趣?
唔係,個人11月中問佢
嗰條友係the Wizard, noble老細
你追返我上面講ANC啲po,睇下係咪真係需要anc。因爲開左anc會明顯影響音質。Sony嗰隻仲會收到風聲。
如果你係輕度用家,陣係搭車先用下,想方便,唔太care音質,咁airpods pro係幾全面,iphone一定係首選。
但如果你比較重音質,可以去試下Falcon,隔音仲好過airpods sony嘅anc。MTW都可以一試,睇戲應該震憾啲,不過續航就比較差。
想問下咁多位買左falcon既巴綠係咪都whatsapp錄唔到音?
之前都答過你sony係一般。Falcon除左冇ambient mode之外,整體都好過sony。
不過我諗你對sony嗰對有啲愛?
sony係幾靚仔嘅,上手個質感係幾好,科技感強。真係有愛就冇計架啦,啦。親身用下,ok咪繼續用。我用sony嗰陣最中意都係佢成個盒同機嘅外型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞