True Wireless 真無線耳機討論 (35)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
MTW左耳冇左聲
新買咗個竟然 qualcomm tws plus
諗住可以左右兩邊連接
samsung Note 10 plus竟然唔support

乜都封閉技術
新買耳機有tws plus
一心想試
samsung Note 10唔support 好失望

我覺得floss d review其實要再觀望 唔好信十足
有咩手機support tws plus,

佢係好中意做gym要大聲要bass勁
唔係個個人都中意bass嘅
但garbage anc 應該都係客觀嘅
garbage anc -買GO 但個價....不如XM3
呢條友之前話e8 2.0 好聲過mtw
我會自己試為真 尤其係耳機呢d 自己耳為準
75t 見街未
duo free plus我冇見過外國人有review 全部都係台灣youtuber係到review
你care音質嘅話,review咪撚信floss。我覺得佢就失聰。佢對對耳機都係開到最大聲試聲量cls,邊有人用聲量尼評音質。正常人用大部份耳機,聲量都唔會係一個問題.。分析力音場層次我諗佢都聽唔出
你地check下
你手機有冇tws+
note 10 +冇
應該qualcomm 845, 855有
Samsung disable左

係 所以我
都係等埋jimsreviewroom, gamesky, Mike Wat呢d先
巴打請問你部係咩機?
Jabra elite active 65t 而家買會唔會好on9
好似就出75t
都有啲on9
呢個價錢買呢隻唔太值
個盒都柒過人,又冇磁力hold住
感覺有啲cheap
聲都好一般,有好多更好選擇
例如 Outlier Gold
我個人比較重音質
唔係我
網上cap圖
我用note 10+
無得玩tws plus
其他機好似要係"開發人員選項"嗰度自己開番,note10+ 唔知係咪一樣
一早開左
但得呢D
好似話Samsung奄左

你轉唔轉到做 sbc 以外既野,
無論我簡邊個,最後都係sbc黎
我都係 轉唔到 好戇鳩
有冇巴打有衛訊會員?
想買AirPod pro 不過佢只賣比會員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞