True Wireless 真無線耳機討論 (35)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
2手momentum sony xm3都有

Nuarl nt01ax

Airpod
可以插cm個隻大家點睇
啱啱試左隻 noble falcon,d聲好靚,靚過 zero audio 果隻。
Nt01ax,backbeat pro 5100,pamu slide

巴絲們會推薦邊款
唔多聽啲節奏強嘅音樂
最好可以講到電話
講電話我諗點都係backbeat pro 5100
好似幾正 但香港好似無行?
唔識分靚唔靚聲,不過想要有降噪同講電話收音好嘅。
筆直千二三蚊左右有冇咩推介
知唔知T5易唔易壞 見amazon賣緊149usd平過香港好多
呢款日本都係啱啱上市,香港未有,我見佢有 aptx 音質幾好,但就唔知穩定性如何,仲考慮緊。
有興喎依隻
想請教下大家
JBL , Air pods pro , sudio , Jabra
四選一的話 邊隻好
比較少講電話
想請教下大家
Bose SoundSport Free, Air pods pro , Sudio , Jabra,JBL
五選一的話 邊隻好
比較少講電話
Libratone track air ?
唔係plus版先有降噪㗎咩
講電話又唔係絕大部份嘅
主要係因為聽聽下歌懶唔想disconnect咗佢,之後再拎個電話出嚟聽
咩都唔識想比老婆
$1000 樓下
有咩推介
黑色
呢隻日本網站評分最高

http://audioreview.m1001.coreserver.jp/noble-falcon/
不過我訂咗 Soundcore Liberty 2 Pro, 想試吓佢個 ACAA 技術係咪咁正。
平平地5-600既話有咩揀?
見price 賣1300 左右。同wf-1000xm3 比邊個好聲d?
有冇test 比較過啲active noise cancellation 既效果?

Sudio出咗呢隻Fem,不過喺官網上面搵唔到,仲要冇乜人做過評測,點睇?
做乜百記係咁sell隻be3000
冇錯 YouTube有一條咁大把
心郁郁,有冇人買咗有包膠
自己用開ATH IM03 CK2000TI
想請問SONY既WF-1000XM3會唔會推薦
平時做運動 返工先會用
如果唔推薦有冇其他好建議
筆直1500-2000內 多100-200都接受
同埋應該會用電話播
thanks

題外話
AK SP1000M既藍牙係咪死症黎
出去試親都會係咁斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞