True Wireless 真無線耳機討論 (35)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
香港而家百記同各大耳機鋪都有
mw07 plus 集氣
我就未試過帶住踩,跑步冇問題,塞到最入就ok。truegrip pro名乎其實就係抓力強。我自己帶點fing都問甩。佢呢款係專for 真無線帶得穩啲,入盒差電冇問題。隔音差過一般comply專隔音嗰啲但好過sony原裝嗰啲,但你開左降噪嘅話都冇乜分別。同埋係舒服啲。
銀包已準備好
本身想買e8 2.0或mtw 依家係咪等埋mw07 plus比較下好啲?
條女有 掂酒精就會甩
所有野都準備好
究竟幾時出, 好想睇下駁iphone 個anc 同 connection 掂唔掂
mw07 plus唔係出左一排咩 外國有reviews啦喎
香港無行ar
應該就出
之前隻mw07 係香港有代理定係網購?
因為我係外國唔清楚
唔怪得你地成日話等 原來係咁
但係外國review一般 主要定價貴
好多review話呢個價
做出尼同wf 1000xm3,MTW差唔多
但係xm3同MTW宜家平左
冇咩必要比多差唔多100美金買佢
之前香港有行貨
想知mw07 plus 個anc 同其他比係點...xm3 太大舊 (個 case 又大舊所以有啲卻步)
想問 Mw07 plus /mw07係咪無降噪?
如果無 係咪都塞得實隻耳仔 唔會比執邊嘈到

本身用緊b&o e8 但唔見左個叉電盒
但見大家評價麻麻
睇外國review compare xm3同MTW
ANC冇xm3咁好 但算幾好
case design 個個都唔鍾意 易花同手指印
雖然有case袋裝住
音質唔洗講
但係d人話如果附近有人用同款會有影響
battery life夠
所以話好又未到最好 但呢個價算幾貴
對比降左價xm3同mtw 佢就唔值
之前本來想買 睇完都係諗宜家買xm3定MTW
好鍾意mtw啲聲,不過佢漏電

會唔會就出第二代
Mtw 係街見人用成舊野突出黎不了
我自己就覺得mw07好過mtw
所以知mw07 plus出 重有埋anc 所以先好想要
https://www.androidauthority.com/best-noise-cancelling-true-wireless-earbuds-1056253/

上網搵到既其中一篇比較, 件件都有啲問題真係好難揀
Same
我買咗個Bose NCH 700 Headphone
但聽慣咗mtw個聲,聽Bose好唔慣
如果佢出2代我應該都會狗衝
本身用緊mw07 返唔到轉頭
出plus 唔洗諗唔洗試即買
其實有咩咁正
我貪佢樣靚
上網睇review話mw07 or mw07 plus啲聲量真係好細
你用落又有冇呢啲問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞