大家好,我係孖寶兄弟既Luigi,有人話我既人生係一個悲劇

1001 回覆
713 Like 8 Dislike
同daisy或者Tina 一齊
我都接受

Tina 無 Daisy 咁好

揀Tina會同Mario親上加親

大隧道

又話做個朋友 又咁既表情
好正啊巴打 成個故仔恰度好處 乾脆利落
最後個段自白其實係我地現實都一樣 再痛再辛苦 只要勇敢面對最後都會跨得過去
有哂歌仔聽仲以為係有真人元素 點知原來同樓豬無重疊

你唔講我唔記得
首歌係偏向我自己經歷多d

因為首歌我以為係真人故事改寫
個結局寫得好好!
Luigi就係Luigi, 唔再淨係人地口中Mario細佬,Yoshi陪佢一齊一步一步走出人生低谷真係好感動
最後同番Daisy一齊太好啦

你唔講我唔記得

對唔住
令巴打誤會
個結局寫得好好!
Luigi就係Luigi, 唔再淨係人地口中Mario細佬,Yoshi陪佢一齊一步一步走出人生低谷真係好感動
最後同番Daisy一齊太好啦

多謝絲打
我自己寫完都好鍾意結尾呢段
今日一口氣追哂 好感動
尤其係luigi叫醒yoshi個段 睇到我喊
見到係happy ending好開心
巴打加油呀 作多啲好文黎
今日一口氣追哂 好感動
尤其係luigi叫醒yoshi個段 睇到我喊
見到係happy ending好開心
巴打加油呀 作多啲好文黎

多謝絲打
但暫時未有信心可以寫得好過呢篇
好正啊巴打 成個故仔恰度好處 乾脆利落
最後個段自白其實係我地現實都一樣 再痛再辛苦 只要勇敢面對最後都會跨得過去

多謝呀巴打
雖然有d 唔捨得
但我唔想拖劇情所以狠下心完左佢
好波好好睇呀!
Luigi 加油

好好睇
Pikagi 留名

好好睇
Pikagi 留名

好好睇
Pikagi 留名

好得意
巴打,又係我呀
終於睇哂啦
我真係好鐘意睇Luigi同Daisy關係嘅轉變,由一個自我中心嘅Luigi轉變成會覺人感受嘅人,而Daisy最後都比多次機會Luigi,真係好開心

因為Luigi嘅經歷同我自己真係好似,而Yoshi加插左好多溫馨畫面,好好睇。

最後冰島係咪同羅生門首歌有關?

真心支持,好好睇,有冇番外篇?
好好睇 日日追 希望樓主繼續寫靚文啦
巴打,又係我呀
終於睇哂啦
我真係好鐘意睇Luigi同Daisy關係嘅轉變,由一個自我中心嘅Luigi轉變成會覺人感受嘅人,而Daisy最後都比多次機會Luigi,真係好開心

因為Luigi嘅經歷同我自己真係好似,而Yoshi加插左好多溫馨畫面,好好睇。

最後冰島係咪同羅生門首歌有關?

真心支持,好好睇,有冇番外篇?

感謝你巴打

冰島同羅生門無關
只係我自己都鍾意冰島所以定左個舞台喺嗰度

後續而家仲諗緊
好好睇 日日追 希望樓主繼續寫靚文啦

多謝絲打
我會努力!
睇完故
好感動
愛唔一定轟轟烈烈
細水長流仲有意思
多謝巴打你
緊記 珍惜 感激身邊嘅人 事 物

我都好榮幸可以感動到巴打

有共鳴
推到爆post

你唔講我唔記得

對唔住
令巴打誤會

不過作得幾好 我都好鐘意mario入面啲人物
mario同好 繼續支持
睇哂

好感動 留名睇番外
再推
幫樓主推到爆post
最尾個到真係睇到喊
樓主依個故真係好高質
繼續多謝咁多位巴絲。
我有 Idea 喇,希望爆post 前可以出到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞