大家好,我係孖寶兄弟既Luigi,有人話我既人生係一個悲劇

1001 回覆
713 Like 8 Dislike
yoshi 食雪糕會變雪糕

食食物又無事wor

thanks for noticing
差d 自bug

咁去到流浮山食海鮮係咪會嘔翻晒出嚟?
Between 新讀者留名

食食物又無事wor

差d 自bug

開大絕

海鮮煮熟左無問題!
LM睇Yoshi做💡💡💡💡
live 喇 好撚正啊
LM 呢個故的確幾正
支持!

食食物又無事wor

差d 自bug

開大絕

海鮮煮熟左無問題!

食食物又無事wor

差d 自bug

開大絕

海鮮煮熟左無問題!

笑左
[quote]yoshi 食雪糕會變雪糕

食食物又無事wor

差d 自bug

開大絕

海鮮煮熟左無問題!

食魚生呢

食食物又無事wor

差d 自bug

開大絕

海鮮煮熟左無問題!

食魚生呢

或者可能Yoshi 剩係陪 Luigi 食
佢自己無食呢

我知錯
不要再推呢個point 了

食食物又無事wor

差d 自bug

開大絕

海鮮煮熟左無問題!

食魚生呢

佢自己無食呢

我知錯

條盲腸要被突破喇

食食物又無事wor

差d 自bug

開大絕

海鮮煮熟左無問題!

食魚生呢

佢自己無食呢

我知錯

Yoshi係素食動物,完。
又到左星期日,今日 Yoshi 話同啲新識既朋友仔去皇后像廣場 Gathering,於是得返我自己一個。s

Yoshi唔係賓籍傭工
對首哥比少少意見
主唱既低頻可以減少少
佢唱既時候喉音有點多
同埋做少少降噪
咁就perfect池啦

Btw 鋼琴你點既?
對首比少少意見
主唱既低頻可以減少少
佢唱既時候喉音有點多
同埋做少少降噪
咁就perfect池啦

Btw 鋼琴你點既?
對首比少少意見
主唱既低頻可以減少少
佢唱既時候喉音有點多
同埋做少少降噪
咁就perfect池啦

Btw 鋼琴你點既?

感謝巴打
咁我 EQ 再較低d 個低頻先

太多喉音我會再慢慢練

噪音我剩係得 Logic Pro 入面個內置 plug
效果唔好所以無用

鋼琴你點既?

唔好意思我唔太明

我係張部數碼鋼琴駁落 Mac Book 之後錄 Midi
然後揀返隻鋼琴聲
「Oh~~!!!!~!! 靈魂 深深...」

「屌你!有時間喺度叫春就追返人啦!」
當我唱和音唱到好入神既時候,Bowser 一巴掌打落我後腦打停左我。

我見就黎夜晚,Bowser 間酒吧就黎要開工,於是我就離開廢事阻住佢開工。食左少少野,我就返屋企。

返到屋企,我拎部電話出黎,我好想搵 Daisy,咁究竟打電話俾佢好定係 Whatsapp 佢好呢?搵佢又講啲咩好呢?我完全唔知 Daisy 既近況,雖然我每日都上 Daisy Facebook 睇,但佢其實好少玩 Facebook,都無Update Status。

或者打電話會好唐突,所以我都係決定 Whatsapp。掙扎左一粒鐘,我終於打左一個 Whatsapp 俾佢。

「Hi。」

然後我等左十分鐘,仍然係灰剔無回應。

於是我放低電話,周圍行行企企做下呢樣做下嗰樣,然後過左十分鐘我再睇電話,都仲係灰剔。

Daisy 應該忙緊未睇到我 Message 啫...

然後過多十分鐘,我又再睇多次電話,仍然仲係灰剔...

Daisy 應該唔會 Block 左我掛...
但由於 Daisy 從來都唔開最後上線時間,我真係唔知佢究竟係 Block 左我定係未睇 Message。然後我成晚就不停囉囉攣望住個電話。有幾下衝動想打俾 Daisy,但諗到如果佢真係 Block 左我,我打俾佢又唔好意思。

呢個時候,Yoshi 返到黎屋企,然後我就問佢今日開唔開心

「開心呀,我地又唱歌又跳舞,仲識左好多新朋友添。你呢?」

「我幾好呀...」

其實呢段日子,我發覺自己開始太依賴 Yoshi,乜都搵佢傾搵佢問,雖然我知佢唔介意,但我覺得有好多問題其實係需要自己一個人解決,所以今晚我決定唔搵佢傾 Daisy 既問題,等佢可以好好休息。

到第二朝一早,我起身第一時間就睇電話,Daisy 覆我喇!
覆喇!
唔知點解好relatable
覆啦
新讀者live左,正皮
估唔到都幾長。
不過真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞