大家好,我係孖寶兄弟既Luigi,有人話我既人生係一個悲劇

1001 回覆
713 Like 8 Dislike
如果Yoshi吞咗Mario會變成點?

紅色帶帽留鬚用條長舌頭係床上抽插bitch

推啊等岀文
留名

唔好呀 我唔想佢哽死

會變左maryo

會變左maryo

mariyo
依個設定。。。
留名
成日都無文,樓主一定係愚人節約左囡囡去爆房
成日都無文,樓主一定係愚人節約左囡囡去爆房

暗號?
「老先生,我唔理我隻 Yoshi 係天然定係養殖,佢係我好朋友,我想救返佢!請問你有無方法?」

「我諗主要原因係佢體內部汽車濕左水之後影響左個工能,想醫返好佢,我諗要佢吐返架車出黎先,但正如我頭先所講,我地搵唔到任何方法可以令 Yoshi 吐返佢吞左既物品出黎...」

「真係無辦法...?」
我繼續追問。

老先生諗左好耐,終於開口講。
「我地人類無辦法,但我諗 Yoshi Island 入面可能有方法可以幫到佢,但係...正如我頭先話你知,Yoshi Island 內部唔知道外界發生緊咩事,如果因為你帶左你隻 Yoshi 入去令到內部既人知道呢件事,我怕最壞情況...會引發戰爭...」

「老先生,但其實我地應該要俾 Yoshi 族知道件事情,我地唔可以再容許人類殘害 Yoshi...」

「我知!但我一個廢老可以做啲乜?我未行得出呢個養殖場,就已經俾清掃者滅口喇!所以我咁多年都只好用心照顧呢度既 Yoshi,希望可以喺佢地內心封閉之前、俾人拎去做實驗之前,可以留一段溫暖既回憶俾佢地...」

講完之後,老先生開始低頭哽咽,黃色Yoshi 見到,就即刻走過老先生身邊,用頭磨蹭老先生既手臂,似係安慰緊佢。

「老先生,我相信一定有辦法幫到佢地,但我仲有個疑問,你頭先所講既清掃者係...?」

「佢地係負責封鎖外界既情報進入 Yoshi Island,佢地每日都會來往 Yoshi Island 唔同既地方,表面上係做下送信、送物資既任務,但實際上係監視有無可疑人物會洩露人類世界既消息入去,佢地一發現可疑人物,就會即刻滅口。」

聽完之後我沉思左一陣
「老先生,我都係決定要入去搵方法救我隻 Yoshi,而且我會嘗試唔再俾 Yoshi 族既悲劇發生。」
對唔住

因為有D 事

呢幾日更新會慢少少
嘩 咁大單嘢
留名跟進
果然做清潔嘅都唔簡單
lm
留名
已經每日一篇
仲要再漫
留名
留名
live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞