大家好,我係孖寶兄弟既Luigi,有人話我既人生係一個悲劇

1001 回覆
713 Like 8 Dislike
正丫喂
電腦睇是咁的

巴打加油 好好睇!
留名!!
電腦睇是咁的

2000蚊1Q
電腦睇是咁的

2000蚊1Q

我仲以為真係暗號嚟
電腦睇是咁的

2000蚊1Q

我仲以為真係暗號嚟

頂 我都以為係
lm
電腦睇是咁的

2000蚊1Q

我仲以為真係暗號嚟

頂 我都以為係

你們太年輕了
加速

我個F5就嚟爛喇
電腦睇是咁的

2000蚊1Q

我仲以為真係暗號嚟

頂 我都以為係

你們太年輕了

真係唔識,有無reference 參考下
電腦睇是咁的

2000蚊1Q

加八舊多1Q
電腦睇是咁的

2000蚊1Q

加八舊多1Q

名 歲數 電話 價錢 唔知最後果串英文解咩

2000蚊1Qblow job囉
見到啲暗號真係笑左
電腦睇是咁的

2000蚊1Q

加八舊多1Q

見到啲暗號真係笑左

國家機密
電腦睇是咁的

2000蚊1Q

加八舊多1Q

見到啲暗號真係笑左

透過排水口進入左下水道,我就打開手機既燈,一邊行一邊睇構圖,好彩構圖標示既野同現場環境一樣,我好容易就搵到路,不過有一個問題,雖然構圖好清楚表示到下水道既連接,但出口係咩地方,我完全無頭緒,其實真係純粹靠運氣,不過既然我要入 Yoshi Island 既內部,咁不如行入少少先上返地面啦。

行到咁上下,就揀左其中一個出口。於是我打開渠蓋,同 Yoshi 出返黎,上到黎之後完全漆黑一片,乜都睇唔到,於是我決定打開手機燈。

當我一打開手機燈,就聽到附近傳黎一聲

「Yoshi!」

我當堂嚇左一嚇,然後突然著起燈,我見到自己身處喺一個大概百零呎既房間入面,牆角見到一隻黃色既 Yoshi 露出好驚慌既神情望住我地。

「呀...你唔駛驚...我地無惡意...」
我嘗試解釋同接近佢,但每當我行近少少,佢就會好大反應。擾攘左一輪,突然我聽到我身後既 Yoshi 出聲

「Yo...yoshi... Yoshi... shi...」

黃色Yoshi 聽完,就即刻衝上去我隻 Yoshi 隔離叫
「Yoshi!Yoyoshi Yoshi Yoshi!」

我隻回應
「Yo...yo...shi...shi...」

「Yoshi!Yoshi!」

「呀...唔好意思...我唔係好明你地講野,請問有無字幕...」

「唔駛擔心,你隻 Yoshi 話緊俾 17717 聽你地既情況啫。」

突然我身後傳黎一把男人聲,我擰轉頭,發覺房門打開左,企住一個著住博士袍既老人家。

「呀...你好...你係博...」
正當我想開口問既時候,我諗起呢幾日既情況,於是改口問

「呀...你好,你係做清潔既?」

老人家聽完後皺一皺眉頭,開口講
「如果我係做清潔,你而家連條命都無喇,我負責照顧呢啲年青 Yoshi 既。頭先我巡房見到呢間房著左燈,咪入黎睇下,點知見到咁離奇既情況。」

「呀...對唔住...我地無惡意...」

「我知,我聽到你隻 Yoshi 講。」

「你識得聽 Yoshi 話?因為同佢地相處得耐?」

「年青人,呢個世界有 Google Translate...不過你唔知都啱,你地嗰邊世界既 Yoshi 其實唔會出聲,所以我見你隻 Yoshi 出聲都覺得好驚奇,你平時一定好錫佢。」

「老先生,請問點解我地嗰邊既 Yoshi 唔識講野呢?」

老先生深深嘆左一啖氣,準備開口講既時候,我嘗試截停佢...

「呀...老先生...其實我地趕時間...你當我無問過啦......不如你遲啲先進入回憶模式...」

但顯然我唔能夠阻止老先生
「件事就要講返好多年前我地人類同 Yoshi 族第一次接觸...」
lm
電腦睇是咁的

2000 1Q BlowJob BodyMassage
入左足球小將mode
KB=口爆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞