大家好,我係孖寶兄弟既Luigi,有人話我既人生係一個悲劇

1001 回覆
713 Like 8 Dislike
後記:

首先好多謝咁多位巴絲既支持

每次見到巴絲留言,都係一枝強心針,令我想寫落去。

呢個故事個框架其實諗左一排
直至早排分手,先下定決心將佢擺出黎網上面
但利申,我本人同 Luigi 既經歷係無重疊

後記:

起碼我無人格分裂
好似係
完得好呀!不枉我日日返工都追你個故唔做嘢

我個故邊會長到可以俾係日日追唔做野

x2 如果可以同yoshi island和解埋就好
但依家都正
我仲諗會唔會同另一條女happy ending

x2 如果可以同yoshi island和解埋就好
但依家都正
我仲諗會唔會同另一條女happy ending

如果同左另一條女一齊
我驚我會收刀片

我個故邊會長到可以俾係日日追唔做野

真扮工
後記:

起碼我無人格分裂
好似係

不過認真個故由你開始無耐就追 緊張嘅位自己又緊張埋一份
心酸嘅位好身同感受 話luigi嘅同時好似見到自己個影
最欣賞係你後記
「但去到呢個位,Luigi 已經唔係一個悲劇,所以選擇左喺呢個時候完結,即使往後會再寫 Luigi,都已經係一個全新既 Luigi,呢個post 既標題已經唔啱用」
同daisy或者Tina 一齊
我都接受
睇完故
好感動
愛唔一定轟轟烈烈
細水長流仲有意思
多謝巴打你
緊記 珍惜 感激身邊嘅人 事 物
短篇的可以試下寫唔同人對Luigi改變的諗法
後記:

起碼我無人格分裂
好似係

不過認真個故由你開始無耐就追 緊張嘅位自己又緊張埋一份
心酸嘅位好身同感受 話luigi嘅同時好似見到自己個影
最欣賞係你後記
「但去到呢個位,Luigi 已經唔係一個悲劇,所以選擇左喺呢個時候完結,即使往後會再寫 Luigi,都已經係一個全新既 Luigi,呢個post 既標題已經唔啱用」

多謝巴打一直以黎既支持

我只係覺得無謂再拖劇情
係時候要用

唔想變足球小將 mode
我都接受

Tina 無 Daisy 咁好
睇完故
好感動
愛唔一定轟轟烈烈
細水長流仲有意思
多謝巴打你
緊記 珍惜 感激身邊嘅人 事 物

我都好榮幸可以感動到巴打
短篇的可以試下寫唔同人對Luigi改變的諗法

都得
不過可能有人會好唔滿意 Luigi 轉變
um…我唔知點覆好,因為我尋晚留左言話外傳寫咩好,岩岩先發現原來結局左我仲未睇
有哂歌仔聽仲以為係有真人元素 點知原來同樓豬無重疊
有哂歌仔聽仲以為係有真人元素 點知原來同樓豬無重疊

你唔講我唔記得
首歌係偏向我自己經歷多d
岩岩睇晒成個故仔 發現追左幾日 live左幾次 都唔記得比正評樓豬 但真係好好睇 我愛樓主
後記:

起碼我無人格分裂
好似係

但luigi追得返條女喎 ...
完美。
後記:

起碼我無人格分裂
好似係

但luigi追得返條女喎 ...

不要再說了
我都接受

揀Tina會同Mario親上加親
完美。

感謝巴打
我都接受

揀Tina會同Mario親上加親

大隧道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞