[勿提loreal group / 第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區#28

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
豆沙色我心水bobbi brown pink buff
大家有冇睇JEFREESTAR
見到佢REVIEW NICOLE GUERRIERO x ANASTASIA GLOW KIT好心動
但係香港又無得賣

佢同kvd炒左
就捧abh

Glow kit岩西人用多d

KVD同ABH.. 我係比較鐘意後者

呢個glow kit係abh最好嘅glow kit
係好靚,但有大粒閃粉
睇你like it or not

Kvd我都無感 一啲都唔燒
呢枝另計
啲pr最鍾意成set咁送

好黑人憎 見到係咁送真係好反感

嘩屌 嗰度成差唔多八千
係咪癲㗎啲pr
香港youtuber 我睇franka kit
雖然個樣麻麻不過幾有心

仲有3ce 908
之前fb見到個post話有舊肥皂可以洗走手d角化粒粒

有冇人試過work?
TF Lost Cherry都好好J

屌 好撚燒

好想去整大個胸
次次睇到自己未發育身材真係
本身我性格已經係好易俾啲男仔brotherzone
再加埋個波平如鏡心口

岩岩睇sf 原來$290 only

用開cruelty free
搵代替品

係囉屌 如果唔係因為想轉用curelty free嘅嘢我諗我已經買緊...
豆沙色我心水bobbi brown pink buff

好似啡得濟 隔離隻natural rose幾靚

不過我試吓搵吓有無cruelty free既brand啦 盡一分力都好

搵代替品

係囉屌 如果唔係因為想轉用curelty free嘅嘢我諗我已經買緊...

我諗血紅色唔難搵代替品既
香港youtuber 我睇franka kit
雖然個樣麻麻不過幾有心

仲有3ce 908

睇靚女真係唔會睇佢
但覺得佢幾真誠

好想去整大個胸
再加埋個波平如鏡心口

睇你點睇啦
莊思敏就覺得隆完搵到自信 但佢真係唔mind俾人知俾人講(其算隆完都無得佢唔認 )打從心裡佩服
而Heidi又會好接受自己波平如鏡心口無嘢唔mind人地笑佢 都係今日睇其它post先見佢原來有公開回應 呢下都幾大方

真係兩種心態 但共通點都係要好豁達 最緊要係愛自己同埋唔好後悔
要睇得好開 唔怕俾人評頭品足

搵代替品

其實係 屋企已經有好多紅色
但就憑你嘅username 我相信你會明白我嘅心態 所以我唔講咁多

好想去整大個胸
再加埋個波平如鏡心口

same 除咗做手術真係唔知有咩豐胸方法

搵代替品

其實係 屋企已經有好多紅色
但就憑你嘅username 我相信你會明白我嘅心態 所以我唔講咁多

整返個lipstick collection swatch黎放下火
大家有冇睇JEFREESTAR
見到佢REVIEW NICOLE GUERRIERO x ANASTASIA GLOW KIT好心動
但係香港又無得賣

佢同kvd炒左
就捧abh

Glow kit岩西人用多d

KVD同ABH.. 我係比較鐘意後者

呢個glow kit係abh最好嘅glow kit
係好靚,但有大粒閃粉
睇你like it or not

Kvd我都無感 一啲都唔燒
呢枝另計

OH MY GOD!!!!!!!!!!
呢張圖燒死我, 你買左?? 有冇試CHEEKBONES既圖?!
唔記得有無絲打講過

請問邊到有得買

Aeon $12店

有無話邊一間先有

你試下去大間少少既搵下
黃埔 旺角 太古

黃埔果間裝修之後細左勁多

屯門都有 岩岩今日買左兩支
有無咩平靚正唇膏胭脂可以燒下我 好想買野
foreo luna mini 25% code試下用ss25

唔知完左未,佢正價都係賣833咋,再有折!

Media胭脂 canmake唇膏

MORPHE 9N BLUSH PALETTE
一盒有九隻色, 超PIGMENTED 又唔貴

MORPHE 9N BLUSH PALETTE
一盒有九隻色, 超PIGMENTED 又唔貴

唔該晒兩位絲打 愈睇愈多野想買 想試下搽highlighter但好驚搽衰左
之前好hit個矽膠粉扑 有絲打話拎黎推mask用幾好
我之前淘寶淘左個($5)
發現真係幾好推 岩晒我懶西唔洗去洗手 等fu好個mask先去洗 比水沖下就係 好過用掃
之前好hit個矽膠粉扑 有絲打話拎黎推mask用幾好
我之前淘寶淘左個($5)
發現真係幾好推 岩晒我懶西唔洗去洗手 等fu好個mask先去洗 比水沖下就係 好過用掃

Paper mask?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞