[勿提loreal group / 第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區#28

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我想問下有冇絲打用過尼隻
本身想買colourstay但好多youtuber講搞到唔想買加上香港d色又少我一曬黑就買唔到
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/24/211520_336c724db2e2c12b8f033de512b7eee5.jpg[/im[/url]
上youtube搵過下d鬼妹用又幾matt下不過都係你地最信得過
利申 混合性偏油特別係t字

呢支麻麻地,幾厚
不過今日屈臣氏好似做緊$99

仲有呢款賣$19
買咗兩支鬼打牆05、06色,試下有冇伏

$19咁平! 聽日唔知仲有無

見到大量06色,應該有

痴q線 聽日9衝 咁平用黎油顏色
我想問下有冇絲打用過尼隻
本身想買colourstay但好多youtuber講搞到唔想買加上香港d色又少我一曬黑就買唔到
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/24/211520_336c724db2e2c12b8f033de512b7eee5.jpg[/im[/url]
上youtube搵過下d鬼妹用又幾matt下不過都係你地最信得過
利申 混合性偏油特別係t字

呢支麻麻地,幾厚
不過今日屈臣氏好似做緊$99

仲有呢款賣$19
買咗兩支鬼打牆05、06色,試下有冇伏

$19咁平! 聽日唔知仲有無

見到大量06色,應該有

痴q線 聽日9衝 咁平用黎油顏色

有無人用過benefit hoola - soft Matt 果隻

喂我都有興趣喎HOOLA BRONZER 但用LIQUID好咩

Hoola做陰影幾好
但唔啱做鼻影
唔該哂樓上既絲打
Btw 唔準笑
岩岩係ig見到有條友個樣咁膠
禁入去原來係jjjoann
買唔到ABH NG GLOWKIT, 不如轉移買JSTAR個PEACH GODDESS
有冇SIS有用
唔該哂樓上既絲打
Btw 唔準笑

細我兩年既中同 係學校偷野出哂名, 唔想再見到佢個膠樣
買唔到ABH NG GLOWKIT, 不如轉移買JSTAR個PEACH GODDESS
有冇SIS有用

有諗過買但用到2046年都未用完
最近勁多所謂kol同youtuber+beauty blogger 都收到Revlon新出嗰支好幼既唇膏
係咁宣傳
於是琴日去左萬寧拎黎聞一聞
又係嗰啲勁臭既味
但呢次冇之前出嗰支ultra HD matte咁臭
(講起臭既唇部產品
我覺得apieu嗰支ysl替代色陣味都幾難頂,好似人工既乳酸味,但隻色真係好靚
有無人用過benefit hoola - soft Matt 果隻

喂我都有興趣喎HOOLA BRONZER 但用LIQUID好咩

Hoola做陰影幾好
但唔啱做鼻影

有冇SIS有用

最近勁多所謂kol同youtuber+beauty blogger 都收到Revlon新出嗰支好幼既唇膏
係咁宣傳
又係嗰啲勁臭既味
(講起臭既唇部產品
我覺得apieu嗰支ysl替代色陣味都幾難頂,好似人工既乳酸味,但隻色真係好靚

Hoola做陰影幾好
但唔啱做鼻影

有冇SIS有用

係咁宣傳
又係嗰啲勁臭既味
(講起臭既唇部產品

自從聞完嗰支ultra HD matte之後每次買唇膏前都要聞一聞睇下自己接唔接受到
Btw Revlon啲單色胭脂好似幾靚
唔該哂樓上既絲打
Btw 唔準笑

嘩details ?

Hoola做陰影幾好
但唔啱做鼻影

同埋我想問你地啲加密有個框框框住
係咪d cdrom 睇唔到入面啲野
唔該哂樓上既絲打
Btw 唔準笑

嘩details ?

細單野唔講, 講最大單個件
佢同班有個好朋友, 屋企中上家庭
有次佢去呢位好朋友屋企玩, 係人地屋企偷走左兩個LV袋
(佢真係趁人地去廁所, 偷完袋, 唔出聲走先個隻, 事後話有事返屋企先)
過左兩日個朋友發現左之後, 質問佢 嘈到要報警架啦
佢就認係偷左, 賣左俾MILAN站.
本身話報警, 點知JOAN屋企人話買返個袋俾佢, 希望唔好報黑警
最後JOAN佢地一家人返MILAN站買返個兩個袋俾人

呢件事我地學校唔知, 但所有同學都知 佢好似無係我地學校畢業就QUIT左.

Hoola做陰影幾好
但唔啱做鼻影

https://www.she.com/beauty/2017/03/%E9%95%B7%E6%9C%9F%E7%BC%BA%E8%B2%A8%EF%BC%81%E6%97%A5%E6%9C%AC%E5%A6%B9%E7%86%B1%E6%A3%92%E8%97%8D%E8%89%B2%E5%94%87%E5%BD%A9%E7%99%BB%E5%A0%B4/
藍色唇蜜
就咁睇條片
Rkm同kate同好似分別唔大(?)
(rmk好似閃d)
有冇絲打有用kate嗰支
想知道個質地黏唔黏嘴

我接受到
但怕痴咀人應該會不了
我未用過rmk
但覺得kate$4x有一枝已經夠玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞