[勿提loreal group / 第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區#28

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

咁心急

左邊HOOLA右邊CANMAKE??

咁心急

咁心急

我覺得Tony moly都唔錯
Hoola同Canmake我都有呀
Tony moly性價比最高
但hoola都真係堅好用

咁心急

點加密? 我發現咗樣正野唔想益佢地
係咪同高登加密一樣

入手 但估唔到05nude色會斷貨
Ba幫我上佢拎勁多都勁淡色
啱哂手殘

幾靚喎,幾錢呀
唔知黑黃肌啱唔啱用

$190 之前有絲打review過話黑黃唔係太好睇
但可以去專櫃試下先

啱哂手殘

幾靚喎,幾錢呀
唔知黑黃肌啱唔啱用

但可以去專櫃試下先

我用呢隻紫色菊花打底
再上Nars impassioned
勁靚

我完全唔識幫啲胭脂配色
上youtube睇啲日本妹都好鍾意上兩隻胭脂
但我男人眼有時真係睇唔出分別
(同埋我上親咩色都變粉紅

凡係要查2層我就覺得好麻煩
無論唇膏胭脂

咁心急

啱哂手殘

幾靚喎,幾錢呀
唔知黑黃肌啱唔啱用

但可以去專櫃試下先

呢隻重手d上都唔怕變馬騮屎忽
仲好顯白
唔該哂樓上既絲打
Btw 唔準笑
岩岩係ig見到有條友個樣咁膠
禁入去原來係jjjoann

細我兩年既中同 係學校偷野出哂名, 唔想再見到佢個膠樣

嘩details ?

細單野唔講, 講最大單個件
佢同班有個好朋友, 屋企中上家庭
有次佢去呢位好朋友屋企玩, 係人地屋企偷走左兩個LV袋
(佢真係趁人地去廁所, 偷完袋, 唔出聲走先個隻, 事後話有事返屋企先)
過左兩日個朋友發現左之後, 質問佢 嘈到要報警架啦
佢就認係偷左, 賣左俾MILAN站.
本身話報警, 點知JOAN屋企人話買返個袋俾佢, 希望唔好報黑警
最後JOAN佢地一家人返MILAN站買返個兩個袋俾人

呢件事我地學校唔知, 但所有同學都知 佢好似無係我地學校畢業就QUIT左.

原來佢係咁 我睇佢ig以為佢都應該係中產
佢以前個樣幾靚 未膠之前

嘩呢條友係youtuber ?

佢屋企窮架 講真, 係IG要做紅人, 你唔扮到自己有D錢有D TASTE 邊個睇你姐
其實仲有好多野爆, 但我次次聽完D八卦就唔記得 要問返我D中同

最記得係 佢以前IG有張相, POST自己屋企有盞FENDI燈
JUST IN CASE大家唔知, 俾圖

然後有中同即刻踢爆, 上過佢屋企傾PJ, 間屋根本無裝修可言, 佢係偷相扮自己屋企

虛榮嘅女人真係好可怕

Jjjjjjjjjjjjjjed
又要買 我都要斬手指啦

啱哂手殘

幾靚喎,幾錢呀
唔知黑黃肌啱唔啱用

但可以去專櫃試下先

兩樣都認同 之前試過colourpop隻紫色 平價黎講都ok

有次差d買左

咁心急

Lip&cheek呢隻同普通隻cheek有咩唔一樣
本身有cream cheek果隻
成日心思思想買一位lip & cheek

咁心急

Lip&cheek呢隻同普通隻cheek有咩唔一樣
本身有cream cheek果隻
成日心思思想買一位lip & cheek

咁心急

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞