[勿提loreal group / 第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區#28

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
TF Lost Cherry都好好J

隻色好女人、好性感
唇色深一定遮到
想問下去專櫃買唇膏你地會唔會試 因為就咁搽上手又唔同搽上嘴 成日買左啲唔岩自己既色
不過我好耐之前喺times square 嗰間chanel買過唇膏都送好多sample

Times Square 上次遇到個好好嘅 Ba 幫我上哂skincare 加化底妝同胭脂唇膏,沙田新城市又係幫我試哂三種唇膏好好人 搞到又忍唔住買野

Btw Le blanc 粉餅好用
想問下去專櫃買唇膏你地會唔會試 因為就咁搽上手又唔同搽上嘴 成日買左啲唔岩自己既色

叫佢消毒先好試
不過我好耐之前喺times square 嗰間chanel買過唇膏都送好多sample

Times Square 上次遇到個好好嘅 Ba 幫我上哂skincare 加化底妝同胭脂唇膏,沙田新城市又係幫我試哂三種唇膏好好人 搞到又忍唔住買野

呢d位既舖無哂自由行啦咩
Tati賣廣告?

不嬲有賣
值得留意既係無論咩國家既youtuber,佢地拍既片唔排除有用美肌 所以佢地推介既產品就算好用,都唔會係你睇到佢地上面個陣效果
講得有啲1999添,sor

叫佢消毒先好試

佢地會點消毒?

隻色好女人、好性感
唇色深一定遮到

上嘴完全兩回事!!
搽一層full lip係好靚既紅
唔係惡女人既大紅色
搽兩層先會有張圖咁紅
我通常搽少少上嘴再印開 靚到仆街 飲水唔甩
呢枝都靚

sahara pink?

隻色好女人、好性感
唇色深一定遮到

上嘴完全兩回事!!
唔係惡女人既大紅色
搽兩層先會有張圖咁紅

好好好好靚
不過好貴

隻色好女人、好性感
唇色深一定遮到

上嘴完全兩回事!!
唔係惡女人既大紅色
搽兩層先會有張圖咁紅

岩岩睇sf 原來$290 only

Beth琴日係Facebook同blog打左篇文講Chanel 支lip gloss,都幾詳細
仲要最後係show sf條link

肯定勁多人mon呢個post

Beth不嬲都有講佢係sf買野 應該唔關我地事

一開始既時候
應該呢度睇到

不過用sf我無咩意見

我覺得佢唔會上lihkg lo
Sf 英國網 佢係英國讀書 應該一早知

呢d位既舖無哂自由行啦咩

兩次都有自由行喺側邊,但係果兩個Ba 竟然冇理佢地叫我坐低試
不過不了,見到支lipgloss 就覺得自己係on9仔

Btw Le blanc 粉餅好

Agger 真係好自然 完全唔覺厚粉
Tati賣廣告?

不嬲有賣
值得留意既係無論咩國家既youtuber,佢地拍既片唔排除有用美肌 所以佢地推介既產品就算好用,都唔會係你睇到佢地上面個陣效果
講得有啲1999添,sor

我明

總之現實上就唔係果個效果

Beth琴日係Facebook同blog打左篇文講Chanel 支lip gloss,都幾詳細
仲要最後係show sf條link

肯定勁多人mon呢個post

Beth不嬲都有講佢係sf買野 應該唔關我地事

一開始既時候
應該呢度睇到

不過用sf我無咩意見

我覺得佢唔會上lihkg lo
Sf 英國網 佢係英國讀書 應該一早知

啊原來係咁

用開cruelty free
搵代替品

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/22/223842_e47db8b6262dbf567c78e58596b30e0d.jpg[img]

隻色好女人、好性感
唇色深一定遮到

上嘴完全兩回事!!
唔係惡女人既大紅色
搽兩層先會有張圖咁紅

買啦買啦 平香港百幾蚊支啊

搵代替品

見你地講tf都真係幾靚...如果佢係cruelty free就perfect啦
呢枝都靚

sahara pink?

係呀

搵代替品

見你地講tf都真係幾靚...如果佢係cruelty free就perfect啦

所以我擁有過tf 就算
唔會再買 但會照用tf

搵代替品

所以我擁有過tf 就算
唔會再買 但會照用tf

我既意思係會用買左個枝 但唔會回購

買啦買啦 平香港百幾蚊支啊

再買就斬手指
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞