[勿提loreal group / 第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區#28

1001 回覆
3 Like 3 Dislike

邊位絲打留低支野係廁所

邊位絲打留低支野係廁所

我都記得

紫色我都有諗
但有ig blogger話好淺色都係打底等蘋果肌出啲
宜家好似仲係$190?
唔差太遠我就去門市買
我見好似都冇亂送比班beggar(有送過但冇其他brand咁誇 我當冇亂送)

紫色上面完全唔紫 輕輕上會氣色好同自然

搽紫色胭脂即刻有fd話係咪最近身體好咗
有etude house芭蕾紫色同clinique 紫色花花
但Mac 粒 full of joy 係咪停咗產 呢半年每次行過mac都話冇貨,連去英國同澳洲都話冇

唔係掛屌,之前我睇過ptt話會停,我仲狗衝去買。上面會好自然咁打亮左蘋果肌個位,好靚。 如果停產最衰買多幾粒!
但係我keep住係display見到佢,等我仲以為無停產

我係痴線佬
果然好狼

就係display上有,但問極都話冇貨,好想要

我好狼咩 想屯定幾粒姐
等我仲好老定,本身好多胭脂,家姐話好靚仲成日借左比佢用
聽日即刻經過又問下先

想問絲打們有咩有效既方法美白牙籤但又唔會太傷牙
Google 過好多方法 但都好似會變敏感牙齒
點加密? 我發現咗樣正野唔想益佢地
係咪同高登加密一樣

邊位絲打留低支野係廁所

想問絲打們有咩有效既方法美白牙籤但又唔會太傷牙
Google 過好多方法 但都好似會變敏感牙齒

美白牙籤

咁多位絲打你地好
想請問一下有冇絲打係混合偏油肌?想問下夏天有乜oil free粉底液推介
我個鼻同下巴易出油同出粉刺,一直用緊ettusais,冇乜爆瘡但佢好易變黃
用過乾濕粉底但太乾,google過之前有絲打推lancome
但lancome真係不了
所以想問下絲打有冇推介 唔該晒咁多位
我想問下有冇絲打用過尼隻
本身想買colourstay但好多youtuber講搞到唔想買加上香港d色又少我一曬黑就買唔到

上youtube搵過下d鬼妹用又幾matt下不過都係你地最信得過
利申 混合性偏油特別係t字
係咪同高登加密一樣

買左WetnWild最近好紅既粉底覺得中伏
係咪同高登加密一樣

買左WetnWild最近好紅既粉底覺得中伏

我買左concealer都覺得一般般 遮瑕力唔算好勁
nars creamy 同 the saem完勝佢
係咪同高登加密一樣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞