突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
因為一直都係假 或 已剪接囉
56 57 56 你接受左?
認同
個身都冇白色袋啦
又話平台放低

推理如下..

陳彥霖案 - 真假阿媽唔認個女?
https://lih.kg/1657834
因為一開始條屍根本唔係陳同學,太可疑咪話謀殺,之後要偷龍轉鳳,咪改咗屍體發現
我想用另一個角度去討論陳彥霖事件
https://lih.kg/1654800
車cam 張記憶卡一般儲唔到超過2星期
新record會覆蓋

有冇同學仔問咗
HKTV mall 拿cctv啊?
如果將成件事做成自殺嘅話,就可能講得通。
啱啱Google咗,有一啲說法話人死後會著返同一對鞋。或者睇示其他人佢要走。有好多唔同嘅說法,算係common。
但殺佢動機係咩?如果check 到通話記錄,或者有辦法證明。
依家嗰啲cctv嘅字,係會自動因應你背景顏色深淺去自動顯示黑色白色,等你容易睇得到。
長變短唔難
短變長我就驚
班狗就係睇到呢批CCTV就咁話佢自殺再決定囉,你知就算唔係班狗殺,佢哋都無乜時間去理呢啲咁有可疑嘅案件…
咁姐係你承認處理過先公開?
佢話正常cctv不嬲時間都有黑字白字,你做乜
所以浮屍根本唔係佢..

再睇下依個

一開始警犬見到25-30歲金髮女浮屍就覺得一定係謀殺,點知後來要偷龍轉鳳,咁咪改屍體發現案。
証明一開始全裸浮屍啲黑警真係似唔知咩野事。
屌連登d人到底真傻定假膠
睇你食咩啫 唔係個個take完嘢都會飛
自動呀屌你老母知唔知咩叫自動呀 你真係蠢 唔係扮嫁喎
個個冇跟據咁諗又po又幾十頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞