突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
係你本來有自信
咩人諗緊咩 索完會唔同反應
純鳩噏

我覺得政府有心想將依間野黎打黎市民信心 令人覺得自己炒曬車 但事實都唔係自殺 只係製造一個自殺嘅佈局

個人認為陳唔係食左藥先做出怪異行為 而係cctv冇影嘅時間俾人操縱住 例如威脅佢殺佢朋友/男友 有埋相咁嚇佢 咁佢就要照做喺校內遊走 仲要除埋鞋

之後估計會再流出佢行向海邊嘅證據 不過唔會出現跳海嘅一刻 因為去到海邊佢係被殺或其他野 但已經儲夠理據黎帶風向
一個都不能少
隔離post話係因為打狗所以入女童院
癡線 邊個話 我識大把人自己貼, 大把人行街都貼
孤陋寡聞唔好當真

唔好再講weed , 我無講過係weed 有玩開既都知無可能
你唔洗同我拗我老手黎
push
一 而家係要求公開資料 因為大眾有知情權
二 而家係狗既論證有問題 香港人提出質疑 要求知道冇可疑既結論係點做出黎
你咪撚再on9好冇
你係真心追求真相定政府殺人證據先?
睇你#1815 真係單純想查明真相咩?

你根本預設晒立場係黑警同政府做
而我追PO咁耐 幾乎一有人提出未必關政府/黑警事
已經俾人話5毛 黑警
咁樣叫查明真相咩
真,但係p得咁真一定係搵左荷里活啲特效團隊黎p,要搵破綻真係要落足眼力
層層
Push
其實講真 點解可以咁多巴打話人吸左毒?如果真係吸左既話警謊會話無可疑 如果真有吸警謊一定會藉住呢件事煲大佢啦話暴徒大部分都有吸啦仲有諗返藍可兒件案 佢都好似有吸毒架 後尾咪俾人爆話有剪到段片 咁點解警謊唔可以剪?可以呢d片都未必係真相。。。
我整合左條片同對返D位, 有冇人話我知可以UPLOAD去邊?
youtube
如果有心自殺,應該會簡最近海既岀口,但佢無
留意下佢呢Part有突然偷望CAM
我 朋友咩都試過 除左K同埋冰之外會有咁嚴重嘅幻覺之外 其他都冇試過會完全唔知自己做緊咩 我 朋友亦都係會上Reddit認真去了解各種藥物先去嘗試嘅Tripper 片中佢步伐完全唔會係食K同冰嘅步伐 「索左野」依個字我唔知你講邊種藥物 因為好多種唔同藥物都可以用鼻吸食
神情木納。
邊個煽動,係警方無釋除外間疑慮,呢個唔係對錯分立,如果我地同警方睇既野一樣,咁就要問點解咁確定對方係自殺?揭露同時亦都反映警方hea尻推論

//江表示,警方在學校閉路電視看到,事主有可疑行為,事主在9月19日晚上,將個人財物放在校園內,之後赤腳往海濱公園方向步行,警方認為情況沒有任何可疑,因此公布死者死因無可疑。//

因為踢女警所以入女童院

一直好多 mon post /五毛抹黑霖霖!
大家留意

似功課草稿?
不嬲法庭要既都係原片 唔關公唔公開事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞