突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
讀左3日?...
門徒張靜初都 討厭毒品 好多人都討厭毒品, 呢個唔係重點
保持少少理智
同埋走去海邊果條呢
1. 唔似揾野,跌左野應該會不斷望地下,而唔係四圍鳩望。咁揾位自殺呢?正常思路就係揾高位,唔會用一個鐘係學校四圍遊蕩吧
2. 參觀新學校?如果真係諗住準備自殺,唔會最後一件事係參觀新學校掛?
3. hi野? 呢範我唔熟喇,但我既認知如果係hi完大部分毒品如可樂、冰、e仔、k仔,應該唔可以穩陣行到一個鐘掛?咳藥水,草呢d就唔知喇
4. 情緒病?單憑幾段片判斷唔到啦,就算你真實同真人相處過都未必睇得出。我都係精神病房工作過,我覺得超過8成既人唔似有精神病,尤其係因為精神醫院d病人一定要係護士面前食藥,並且要申利出黎檢查確保食完。
5. 我覺得探討赤腳呢樣野背後既原因真係無乜意義,大家咩野牽強既原因都提出過,eg健康理由,hkdi同學前衛,精神有問題,一定係老臨。就算原因真係上述原因咁又點姐,我地唔係靠把嘴講過就係架嘛。反而揾下兄弟睇下現場有無其他cam影到消失既六分鐘好過啦
6. 赤裸跳海呢個真係好可疑,仲要d衫揾唔翻。校方早前只係播d剪輯片段,點解唔一早放完整片段?等到宜家先放?因為私隱理由打個馬賽克唔洗咁耐呀嘛?
佢都唔同父母住,個父母可以有幾了解佢
係咪搵人扮嫁 每次有cam都要望一望 好似confirm要影到佢咁
笑左,而家真係咩post都有淡友同連衛兵明明條片有可疑都唔俾人討論,又話人做偵探,好似你地咁冇求知心就啱啦,中共最buy,人地交得條片出黎就要信佢清白信到十足?溫水煮蛙真成功
唔似
懷緬時光唔似淨係行9樓天台
Ig片係811
最重要係海邊啲片!!!
可能條屍並唔係佢 彥霖老母夾埋狗男友偷換身份 彥霖比人軟禁左?
3:係唔會令你行唔到路
玩完你照出街都好正常 係你表情呃唔到
酒精就行唔穩
見過鬼妹有
啲人唔記得曬之前嘅勁撚多疑點,睇段片就轉曬軚覺得係吸毒,怪,自殺真係好易受影響
睇唔到
斯人獨憔悴咁嘅樣。
上面班五毛唔記得左 已經驗左屍 即係冇啪藥
https://streamable.com/okrlm
https://streamable.com/3yien

死啦, 係咪我好out
點解成班人見到女仔著咁少又唔望
見到人唔著鞋又唔討論下

我同啲fd 出街望下女講下女都好正常丫
利申 80後
有咁多人見到一個女仔冇著鞋周圍行
都冇人行前一句問點解
陳同學係唔係第一年入學? 如果係, 連校園都未係好認識就赤腳, 好似融入得快左D...
你回緊個隻係出名5毛黎
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞