突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
我知呀,所以我指妝前妝後真係可以完全唔同樣
自拍片應該化左妝,cctv呢個似冇化

利申:都覺得唔似死者
另外,如果真係戲子,咁佢都可能已

唔知有冇人講過
片中疑似嘅陳同學啱啱入𨋢時係有個紅色嘢掛住係身?
小袋?
Pass?
同頸上嘅黑色帶有冇關?
下一段已經唔見咗
take左嘢咪冇精神囉
申利 喺外國試過recreational drugs
Check 清楚同一個人,小心各面部丶髪型、十字架丶吊帶
我諗可能在校內遇害。
第14段日照唔一樣,而且時間字幕係全黑,有D奇。
第16段車場唔著鞋可以行咁快,實在奇怪。
同埋佢本身有拎住白色電話架
Take咗嘢/ 精神有事
唔係好知自己做緊啲乜
有lift一定有cctv係走廊 兩層都開放 但間房要拍卡先入到 btw房外面冇冷氣
其實有無諗過之前無片?突然又有片?

段片可能用好萊塢級數CG做出嚟,全部CG嚟。

咁佢就可以愈公開愈多。
OK 咁呢兩層有無廁所? 想知佢會唔會係廁所除鞋
有人話有殘廁
我覺得好可能
我覺得佢好似有時特登將個樣對住個cctv咁
好似有14段 行番轉頭果陣到cctv果陣 個頭向上左
同開初個條髮色 兩個人
咁 仲裝唔裝修VTC好?

VTC 合謀黑警
唔會話唔似嘅
的確係未訓醒嘅樣
精神萎靡
應該事前受過大打擊
推,我剩係見到第一個男仔有重覆出現! 竟然比你留意到有3 pair
片睇晒
以下為疑點

1. 第一段手拎文件最有可能為本人,但定格睇過,眼眉妝仍與彥琳自拍既妝容唔同,彥琳係八字眉

2. 多段展示疑似彥琳既片,好故意而無目的地出現係有cctv既地方

3. 假設第一段片係彥琳,其餘既片,好故意將無拎野既手放係前面,模仿寒背步姿

4. 此post開始大量人話佢take野,同將赤腳行街強行講成好普遍,講真,除非你係沙灘,否則赤腳一定唔普遍

5. 片人所有途人都當疑似彥琳透明,好簡單一樣野,彥琳樣貌幾標緻,打扮都養眼,正常男仔經過9成9會望下,但所有片段都無一個人望佢一眼,彷彿佢「無存在」一樣
,莫講話一個靚女,就算一個唔靚既女仔無著鞋係你面前行過,你唔關心都會望一望佢咩事
但係片入面同學全部都好普通
有無讀緊di嘅講下衣著係咪咁?
真係唔明遲早都流出
做咩要扭屎忽花搞咁多野
局黎架
Wah diu... Actors....
今日晏就有ching討論完我就走咗去request follow呢個account 頭先睇已經被reject 同埋icon由weed變得呢張合照 bio又多咗句咁嘅嘢
純粹提出方向
咩係藍鯨遊戲?可以解釋下嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞