突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
但佢除鞋之後步伐都好隱咁
隊完草都可以咁?
比人跟蹤點會行得咁慢咁定
件衫呢?邊個執左
不停向上望好明顯係搵緊CAM
炒咩車
短極都紥到個髻喎
角度問題啫吓話

--------------------------------
香港人日程表網頁版:
https://hkrev.info/march.php
back up咗先睇
節目布朗玩心理講過
隔壁
提出兩種可能

佢認為有人follow佢
不斷check lift 有無人, 放對鞋係最頂層等果個人以為自己跳左落去

真係有心自殺
想自殺,想係高層自殺
禁lift但無入因為好猶豫不決,想自殺,但唔想咁快,想拖慢,就下下禁lift,但最後行走,一層一層咁行,不斷咁行只係為左拖延自己自殺既時間

除鞋就好似其他人咁講,好多人自殺前除鞋 不過無決心,無跳,又慢慢慢慢咁行返走

不過我相信佢要係跳海既決心應該要比跳樓決心大,泳隊既人要跳海一定要堅持到唔爭扎
又有人提出 佢可能係high左,
全程都完全係無意思
全裸其實只係想係海邊游下水,不過遇leg?
之後要著返衫,唔想濕先除
[member]可能係hi左野想自殺但冇決心咁啱諗起海就去跳海自殺 而海/水亦都係佢最信任嘅嘢 所以跳海嘅決心比跳樓大[/me]

仲有冇夾硬啲
有無同學可以講一講 locker有無CAM
有啊

冇咗手上曡紙
去左邊度?交d乜?
似係搞緊自己啲手繩多啲
冇呀
真係冇嘢講 自己分析啦
再次證明連登仔智商有問題
你咪撚on9啦,搵真相都叫抹黑,你都痴撚線
點睇得出係自殺?
我岩岩開電腦睇大廈cctv
其實當自己一個既時候 行為係可以好怪
但比cctv影到係咪都有自殺意圖?
因為佢媽咪唔想比人知佢女有精神病/take野習慣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞