突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
佢啲財物係邊度比人搵到? 包唔包括對鞋?
點解冇左佢放低啲野同拎走佢財物呢兩段片?
琴日果ive生係唔係話校外見到無著鞋????
係啦, 點解無呢 ?黑警話話佢行左去海皮段片呢?
我第一個諗法就係最簡單諗如果假設個女仔真係精神病自殺點會遲遲唔肯放cctv出黎
1.周圍行都唔洗除鞋同埋係咁禁lift

2.佢個樣點睇都唔似快樂
真心痴線,走火入魔啦
睇第11條片
有人係前面咁近行過,
正常人應該會停一停, 等前面果人行過先行?
哩段片有3個人好近咁係陳小姐附近行過,
但3個人係直行直過, 完全無停一停到!!

有無可能
黑警之後揾人補拍"陳小姐"周圍行黎行去,
再同真cctv 合併??
技術上可唔可行?? 求專業人仕解答
大麻會唔會維持成個鐘以上,計埋去海邊個半鐘?
未食過乜都唔識
因為你唔知係咪做緊功課拍緊片
日日翻學都有班人著到鬼五馬六㗎啦
更何況有機會係拍嘢
傻撚先會認錯
第一條片同第二條片隔左幾層,又隔左廿幾分鐘
點可能無片?
Backup呀大家
我有一個問題
對鞋去左邊? 仲係上面? 有冇同學仔上去睇下
如果唔係應該有人執左 保安?
離開學校大把嘢可以發生,loop 住條CCTV 片有撚用咩... 唔通會喺學校入面殺人?
似係無野做得閑漫無目的咁行喎
淨係上面已經大把人睇幾段鳩行片咁易就覺得係佢係自殺

邊個拎佢冇sim card電話返嚟唔撚show
點解佢老母FB打篇文咁似黑警打
點解一開波咁多人扮朋友屈佢冇參與過抗爭
仲有大撚把疑點,我哋先覺得佢係被殺

而家因為幾段冇乜內容嘅片就連點解裸屍都自動腦補佢自己除

含撚啦咁多位
黑警記者會話過見到佢自己係lockerm放低d財物 我唔知lokcer有無CAM 但無CAM嘅話 黑警又點睇到
di天台開放式黎咪尻
又失民意係咪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞