突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
呢隻會唔會係有車出入先會錄
唔洗AI都做到
或者搵唔搵得返果一日果個時間既同學出黎見唔見到陳同學真係出現過 同埋你無著鞋既話啲人點都會望一望
play back改唔到 (好似係), 當然可以P圖
普通motion detectionn姐
佢好普通咁行 似搵人或者周圍參觀多過搵咁重要既野
鞋爛左唔出奇
佢一開始係有著鞋,之後上左去落返黎就無左對鞋
有無人話係9樓樓梯執到鞋?
上面係教員室 再上係電氣房 不過鎖左
係...佢肯放CCTV就同佢合作返
有錯請指正

已知-
陳女 手中文件於01至02片段消失
陳女 於05-06片段中除鞋
片段04及05影響不吻合
陳女 多次按升降機,惟未有使用
陳女 脫手繩及紮短髮

觀察及疑問-
-片段02-04 佢似搵人
-文件去咗邊?
-05-06果個位,係咩地方?
唔知
睇完啲片我覺得真係似自殺
本身想上頂樓自殺
所以除左鞋
之後唔知咩原因又唔係頂樓自殺
就遊走校園
想回顧返自己係校園嘅生活
再之後就決定行去海邊自殺(可能覺得跳樓好痛,而佢本身又鍾意游水,想死係海入面)
咁既然想跳樓會除鞋,跳海除衫都唔出奇
大家可能比啲近日氣氛搞到sensitive
乜重點都冇wo
路線 推
1.行咁多地方冇睇過手機
2.有人既地方啲人都好似冇直視過陳同學 佢仲要冇著鞋喎
真係假設自殺,會唔會當係最後一次行留有回憶既地方,所以漫無目的咁行,周圍望?
Hkdi既朋友話係設計地方唔著鞋好正常
我睇似有拖鞋喎,但解釋唔到點解番第三日學既人成6,7點正常已經放學未走,又入後樓梯換鞋?本身對黑鞋呢?拖鞋點黎?同埋又周圍禁lift又唔入,又周圍望學校環境
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞