突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
之前唔係影到佢8月果陣坐喺地方爆喊 話有人成日跟住佢咩?
咁佢周圍望都好正常,佢有戒心姐,加上新環境,想睇熟個環境唔出奇
至於唔著鞋,可能鞋底爛左,去廁所洗手整濕哂,或者踩到污糟野咪除左佢囉
都唔係好出奇姐
但點肯定呢日係佢出事果日?
死link!
我覺得可能係比人餵藥或者有無可能係玩緊遊戲 極端啲講有無可能藍鯨個類? 因為佢好似係有目的咁做緊野搵緊野
校方明明話原片冇左
依家又有剪好左 有陳同學出現既片比全校
岩呀
佢黎讀左幾日咋喎
同埋我覺得佢似有啲事要返學校
做完等緊人打發時間就周圍行
然後可能之後先係戲肉
Steve Jobs 都鍾意赤腳
點解同之前早幾日公佈lift入面個頭髮顏色唔同
深色咁多既
藍可兒
你為情自殺會全裸跳海?
襪?
嗰個位係9樓 再上多兩層就有天台不過鎖左 9樓睇過咩都無
block前cap圖入個list thx

集中討論五毛狗名單
https://lih.kg/1654248
Agree,根本仲有好撚多疑點
點解赤裸係其中一個
啲片淨係顯示佢行徑有啲奇怪
同佢俾人殺完棄屍無衝突
9月19到撈到佢條屍
中間隔左好多日
老實講, 似係平時著得涼鞋多
腳踭,腳(圈)位哂唔到太陽,所以比較白
On9

睇撚晒d片未呀
新片個d唔似漂過
係咪有個同學話係地鐵站出面見到陳同學冇著鞋?
唔該
【本報訊】一具金髮赤裸女浮屍昨晨被人發現在油塘魔鬼山對開海面漂浮,水警輪到場將屍體撈起調查,由於死者身份不明,她是赤裸蹈海自殺抑或其他原因致浮屍碧海,有待東區警區刑事調查隊跟進,死因有待法醫剖屍確定。

女死者年約25至30歲,身高約1.5米,中等身材,蓄長金髮。

(我搵番當時新聞POST講既)

同埋睇片
陳同學都似150?
係囉
努力呀陰陽眼
笑下有幾出奇
一個人時諗起啲好笑嘅野你地唔會笑架咩?
但我唔會自殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞