突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
係,㩒左又冇入
得第一段有入,但多左頸帶

同埋唔見有白色袋

又話平台執到
咁上平台之前冇白色袋既?

會唔會記錯左男屍果條?

第二段片已經無左個疑似bra
但仲有鞋
咩話打好妝唔自殺?咁著哂紅衫紅褲化紅妝自殺又點?
睇完曬第一個感覺係做乜唔一早攞出嚟
公眾場所 又無裸露
完全唔覺有咩抵觸私隱
仲要攞段睇完都激氣的剪片撩慶大家

條片係咪真我諗要多d 同學仔消化完段片先判斷到
我日日返工個精神仲衰過佢
普通人 會唔會同一條路行黎行去 兜3,4 次
普通人 會唔會禁完lift 唔入 又行翻去又禁又唔入?
普通人會唔會 唔著鞋 兜云全個校園 唔夠仲要一個位兜幾次?
我真心唔明!
pish
有理由相信陳同學患有躁鬱症....

搵指揮官(覺得自己有異於其他人能力)
開始新生活, 返新學, 新ig (個人突然變得積極)

港鐵站情緒失控
唔係話返去攞電話咩?
成個過程都冇影過?
冇任何私人物品喺身,銀包電話都冇?
其他人出鏡既私隱
第6條片佢行出黎以經無著鞋(如果我無睇錯既話
咁究竟佢行上去個度係咩黎呢
佢朋友都話無吸毒
事發cctv吸左毒既可能性...
係咪點都會低過你因為電影所講出黎既一個例子先

仲有 睇返#1831 我知你勁啦吸毒老手
唔該你都理智少少
唔係憑你經驗...
你主觀覺得佢係吸左毒就真係吸左毒
至憎個班講咩炒車
以為期待到有一堆男人拎晒武器綁走個女仔咁?咁證據確鑿,之後就話全世界都隱瞞咁,就揭開香港真面目咁⋯

我明大家激動,呢單浮屍算有得跟進,因為其他無⋯但咁樣,唔代表個炒車又乜又剩

呢單案仲可以反映到好多背後意義
包含警方做野既手法,處理既認真程度,同埋佢地係記者會向公眾釋疑方面既處理

比如係無疑點?定根本佢地hea左咁結案?咁引伸到其他案既處事手法

比如佢地係記者會係咪亂up一通欺瞞大眾?之前又話個女仔無涉及個示威乜乜乜,之後又被揭入過女童院之類

點點滴滴,先可以滲透人心,唔好見唔到無人明刀明槍咁殺人就話炒車架

唔通炒車既定義就一定係有警方直接殺死先係咩?佢地疏忽職守都一樣係死罪!要記住
炒車撚收皮啦
睇清楚先再推 唔係Bra帶

不斷有人話佢因為吸左毒

咁就中哂計啦 屌你老母!

呢d cctv放出黎就係想誤導大家咋
有咁多人見到一個女仔冇著鞋周圍
都冇人上前問一句
係正常定點
都話係掛牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞