突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
呢個都係一個疑點 點解死前要全裸
wt is this
隔咗6分鐘 又冇Cctv鏡頭
對鞋會唔會比校方/狗處理咗
唔好搞笑啦 索左野更加冇可能自殺
個人會勁有自信 除非係冰啦
連登呢度係一個有言論自由既平台嚟

okay當我真係睇錯咗,你依家咁做同cyber bullying 有乜分別?你咁做同五毛有乜分別?
咁你依家叫「大家block咗佢啦」
小學雞?????

弱智都唔好喺度玩分化,仲有喺度你啱都好都唔係喺度攞存在感
做乜架
唔好亂po d野引入更多迷團好無
如果係同事主有關麻煩交代多d
陰謀論係唔會搵到答案 因為永遠滿足唔到你
就好似依家放片又話點解咁遲先放 唔放又話點解唔放
要查真相就要用線索去搵
仲有係佢不時拎住一個貌似鎖匙扣嘅嘢捏來捏去,幾秒內收返落袋。
完全正確
而家我地係要還原真相
而真相 明顯唔係e幾段cctv度
亦冇可能單靠無著鞋 e原因去論證「無可疑」
如果黑警既「無可疑」結論係合情合理
我諗唔到一個原因到今日 變左一件公眾事件 都唔可以拎出黎
上面班炒車狗 一昧陰謀論 又話take野 又話有意圖
佢地到底明唔明白 普通法唔係咁行?
咩叫無可疑啊咁多位
skip住黎睇 公開得肯定係修改好曬
其實我不嬲都話 真相唔係最重點
最重點 係煲大

如果你明我講乜, 死點死點都要佢交待 !唔好理咁多
無人發現有D片段塊面肥左少少同唔係好同樣?
係隔左成個月都黎
唔係冇理由中間空左大概7分鐘會變化咁大
就算要推測佢係「有可能」啪藥
都應該要先推測點解佢會去啪藥
唔係一下子跳到去佢啪藥嘅話就會點點點
靠咁嘅推論去搵真相點搵呀咁多位手足
有啲獨立思考啦
佢似係想避開啲人
次次見到有人等𨋢都等人走左先再去㩒𨋢,但等完𨋢又走開唔會入𨋢

到底點解佢要係咁㩒𨋢
之前講左好多次 索野要睇個人本身開唔開心如果本身係失落嘅話會更加失落放大失落
極度希望係集體炒車
賭輸錢?
邊個講?
點解要全裸?
yup 唔同人睇都唔同
但無論點都好 咁多條片入面 Lift 係第2個主角
點解佢要周圍搵lift 而又等唔切行樓梯or 搭電梯呢
你試下 high 咗野行十分鐘直線俾我睇 ,
唔洗你 high 野 , 飲到 8 成醉都得 ,
好似個小妹妹咁行一次 , 睇你有冇佢行得咁穩
15歲賭乜能野錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞