突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
你哋知唔知公開咗既片
不能當證據
即係bra 都除埋, 一睇就知
因為DI 好撚煩 去個廁所都要拍卡
1750 - 1813 既片呢?
個個話炒車
唔明追求真相有咩問題wo

前幾日 Apple daily 有訪問彥霖好友
話彥霖冇吸毒,討厭毒品

今日訪問曾經同彥霖同住的朋友
都話佢性格開朗,唔信會自殺

811 手足見過霖霖 都話佢開朗
關於陳同學條片有嘢想講
https://lih.kg/1654878
掛頸吊牌嚟
咁快落結論
一個人四圍行就揾位自殺
時間唔啱嘅 一個陳同學31分仲等緊𨋢 一個行緊樓梯
似想自殺,睇下啲地方岩唔岩心水
推,呢段既話就配合到佢話放低野係locker
,但搵locker又唔會上天台
第二段未除鞋已冇咗條吊帶,唔似bra
其實如果真係隊左草 take左野 痴痴呆呆咁除哂d衫跳落海 點解popo唔照直講?咁唔係可以令我地集體炒車咩 法醫毒理測驗實驗到 諗唔到有咩理由唔公開得
如果我見到有人係街唔著鞋
未必會問 好似好多事咁
但一定會係咁望 同偷影Send比frd睇
連手上既電話都無埋
同埋 個袋呢?
係邊開始拎住袋 又係邊同幾時放低?入𨋢無拎袋架
這些片段是大家爭取回來的。如樓主所言,如果沒預言行動升級,這些片段都未必可以看到。

我們的初心是想找出真相,還死者一個公道。
假如這些CCTV紀錄是真的,大家會慢慢接近真相。

最近實在太多可疑個案,有疑問但警方不澄清,反而要民間自發尋找真相,荒謬之極。

此外,我想講的就是:
大家不要怕掀示真相,HKDI只是這次事件中其中一個角色,HKDI只是公布CCTV,還有其他內容仍未被找到。比方說如何行去海邊等等。

另外,政府只是想主導言論,帶出一些事實,但其他都是說謊。
最難辨別的謊言就是當中有一少部不影響目的的事實。大家小心。

結論:
限死線有用
行動升級有用
必要之惡有用
同學 / 手足 不捨尋求真相有用

大家繼續努力。
你係一個冇壞習慣嘅人 我地知道啦
不過聽我朋友講 索左嘢見到好多好多幻覺你都會覺得係真 。例如我 朋友take完之後同佢隻貓傾左三個鐘頭計,話題圍繞住屋企個牆身點解係白色。 仲同人講隻貓想帶佢上天台睇風景。
仲有佢係除左鞋之後先開始行去LWL 想落樓 搵lift 落
咁要問返同學係咪真係有咁多人係入面赤腳
裝修完爆曬玻璃點拍
重點而家係佢放野去locker個位,就係消失的6分鍾

cctv100%影到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞