突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
VTC主動比?你自己諗下有冇揀過先sd出黎啦
冇鬼就唔會依家先sd
。。。真
有諗過依個可能性,但赤裸又點解釋
老實講 我見到學校同學無著鞋我都會笑下佢做乜春唔著
佢入面撞到既人全部都唔識佢?
其實可唔可以係公開由彥霖進入學校到出學校嘅所有CCTV?公布嘅片係咪有啲片佢有著鞋,有啲片無?話第五同第六片爭咗5分鐘,佢喺第六段就無著鞋。同埋有冇佢無著鞋行出學校呢段,去證實警察講嘅嘢?
換左鞋 無啦啦 佢真係 陳同學?
咁你又諗下,有咩必要要威脅佢番學校,又偽造左d咩證據出來。
因為lwl 9f 等lift等好耐
所以佢落7f經天橋行去hkdi搭長電梯
第2段片都曾經放咗頭髮落嚟 跟住紮返
講真 如果行行下街見到有個冇着鞋既人迎面行過黎
正常就算唔識都會望兩眼 係未必會問佢點解唔着 但點都會望囉 但條片入面冇一個人有望過佢/ 佢隻腳
甚至有幾條片佢同個白衫保安好近距離喺個平台度 個保安望都冇望過佢
如果係stoned咗,所有野都會變到好慢
連做動作同行路都會好慢 行一分鐘嘅路程要用一個鐘黎行,同埋隻眼一定會紅哂
平時甩鞋帶都會有人見到
會唔會係襪?
佢原本係黑色鞋
其實我都覺得自殺機率都高,佢可能貼左野,番到學校或者都味必知道自己做咩或者搵到一d答案,而樓樓樓上亦話佢係游開水,唔知佢係咪好想好似魚咁化身於海,唔係解警察會特別公開佢身份,因為佢可能真係想殺又可以撚鳩我地,另外其他浮屍我相信一定係黑警
1849 明明得一個人行過 但係將整個畫面打格 有啲奇怪
兩層之後係天台
真相係點邊個知
di算係咁啦
將d片放晒出黎比大家判斷
唔似搵緊野 似係純粹就圍望下咁
不可盡信timestamp
狗絕對可以迫佢做Task落佢男朋友Charge落輕d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞