突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike

一開始已經冇白色袋

曡紙去咗邊
交d乜

白色袋呀!去左邊!

其實佢係咪一定在19日傍晚出事?
屍體是9月22日發現
我地有的時間日期地點都是警謊提供的
LSD喺學校Trip? 唔好咁搞笑啦
同埋貼LSD冇可能會自己貼,一定有朋友陪先玩

Weed就更加唔會令人自殺不如你話佢食左兩支煙想死啦咁
而家我地係要還原真相
而真相 明顯唔係e幾段cctv度
亦冇可能單靠無著鞋 e原因去論證「無可疑」
如果黑警既「無可疑」結論係合情合理
我諗唔到一個原因到今日 變左一件公眾事件 都唔可以拎出黎
作為炒車狗既你 一昧陰謀論 又話take野 又話有意圖
你到底明唔明白 普通法唔係咁行?
咩叫無可疑啊你知唔知?
如果狗認為佢take左野 係要證明佢take左野 先可以話佢take左野
你明唔明?唔係靠你得把口屈 ok?
大把名人索完野 離奇死左
跳落大河游水 無啦啦 然後比人發現浸死
各樣離奇都有
我只係話比你聽有
第六條片,喺十樓落返嚟無著鞋,手勢似抺眼淚...
抄車就認啦on9。曬時間係到做新探。睇得電影太多咩。又話咩撚野似樣撞衫,又咩野表情點點點。放番焦點到831先啦手足們。
牽強咗啲
算吧啦 無能為力嘅人就係咁
執著係一個人到
不如出去之前講嘅可疑地方睇睇仲好啦
有無DI同學 可以問校方攞返17:50-18:13嘅CCTV 中間d財物唔見哂!
頭髮顏色一樣?
You don't have permissions to access this resource.

屌你街外人無permission 入你sharepoint D 野架....

(好似係)
詳情
赤腳個陣個位應該已經唔係陳小姐
個人覺得成段拍再deepfakes,唔着鞋同上年被肢解記者原因一樣
鞋着唔落
我冇跟據咁諗,會唔會係黑警後父殺,啊媽唔想搞大所以即刻火化?
佢係zone24個條片 見到佢拎住一條類似鎖匙既野 唔知佢係咪同圍搵locker
未睇哂,在公司唔得咁張揚,
但如果隊左野,點解狗話死因冇可疑呢,直接話係佢食左精神科藥物就得
都真係好冇跟據
同意
從呢部份流出CCTV睇佢似係四圍行瞭解校院內的設施,但從18:20到19:00之間佢一直都係赤腳四圍行呢個赤腳行嘅原因好奇怪,而且個袋已經放低咗。 亦可以話咁樣行係最後道別??但睇佢表情又唔覺得似。但仲有冇CCTV片睇到佢除鞋同放低個人物品(袋) ?應該有,係咪有人刻意每日放少少影片畀大家知?呢部份又刻意安排?
佢哋只不過係想係有限證據做出合理嘅推理 不過雖然你可能話 啲有限證據係政府用嚟 呃我哋嘅
我覺得佢係搵or等人,老師
佢有上過天台轉左個圈,望黎望去,個到有教職員辦公室
其次佢係24zone望左入電腦房,再行開
你咁容易就覺得佢係自殺 點解一開始唔相黑警所講冇可疑係自殺?
你咁算理性分析?比幾條片幾句說話就認為要輕生? 未見到佢自己走落海都唔好下定論 前因後果都未諗清
放學半路折返搵位輕生 你解釋到?
校務處擺低野條片呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞