突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
佢新入學 返左學三日咋 經過唔識佢有幾奇
識佢就笑下 唔識嘅一係無留意到 留意到就覺得呢個同學傻傻地咁囉
新聞報道是長髮, 但片中少女是短髮!!! Why????
睇咗幾個片段 好覺呢個情況

佢望cctv嘅感覺好唔自然 感覺好 特登望向cctv
由出𨋢 17:51:30消失 之後 18:13:30又出現 行為束髮同埋樓梯位置戚一戚條褲跟住就周圍行 手上嘅物品去晒邊 係邊到俾人執到的 係咪就係呢條片嘅位置

https://streamable.com/syts8
其實有無人揾到佢男朋友問下發生咩事?
使唔使全裸自殺呀
冇撚錯 擺明身有屎 2日後就餵D所謂"證據"比公眾
黑狗造證據唔係第一發生 有可能ive呢兩日就係搵狗幫手搞cctv footage
搞掂晒今日就比你地睇
但係點解43分個時係7F唔等落去, 要46分個時上返9F等?
我有無理解錯
其實講咁耐
黑警話話佢行左去海皮段片呢?
唔知上面有冇講 有既唔好介意我重覆
10:03上樓梯前有著鞋 落返黎就赤腳了
動作同舉動係真係好唔尋常...
TAKE左野做乜都唔奇
definitely trippin'
其實啲cctv係點得黎?
點解要咁樣比啲唔比啲?
大家最想睇嘅就係佢擺低袋離開嘅一段
正係放呢啲出黎係咪有心誤導大家/轉移視線?
各位同學:

我希望藉此機會,回應青年學院(國際課程)陳同學不幸身故的事件。

我完全明白大家對這宗悲劇的感受。我和大家一樣,感到十分悲痛,亦希望能夠找出真相。因此,我們已竭盡全力提供9月19日陳同學於校內經過的閉路電視片段,並採取必須措施,把其他人士的面貌遮蓋,以符合私隱條例的規定,然後才可以向大家發放有關片段。

我向大家保證,9月19日所有閉路電視片段已經妥善保存。如果尚有其他疑問,我們可提供更多資料。我們重申沒有隱瞞任何事情,也沒必要這樣做。待校園回復正常運作後,我也會盡快與大家會面。

對我們所有人來說,這是一個非常艱難的時期。希望大家明白,所有DILWL及青年學院(國際課程)的同事,和大家一樣為陳同學感到傷心,亦憐惜她的不幸。同時,我們亦致力保障大家的身心健康。讓我們攜手一起,共度難關。

DILWL院長

王麗蓮博士

Dear students,

I am writing to you to address your concerns on the tragic death of Student Chan of Youth College (International).

I fully understand your emotions about this tragedy. I share your sadness and the quest for the truth. This is why we have been working very hard to provide CCTV footage of the student on 19 September and take the necessary step of masking other people, for compliance with the personal data ordinance before the release.

Please be assured that all CCTV footage of 19 September has been properly retained. If there are further questions, we stand ready to share more information. We have nothing to hide and no intention to do so whatsoever. I will also meet you in person as soon as possible after the campus resumes normal operations.

Indeed, this is a very tough time for all of us. Please be assured that we share your sadness and sympathy for the student. All DILWL and YCI staff are also committed to your well-being. Let us join hands together to overcome the challenges.

Dr Lay Lian ONG

P/DILWL
1830-1836 9樓上10樓 冇左CAM
妹妹冇左鞋
幫大家整理左各cam的位置
時間同人 岩唔岩 要交比大家確認

1) kptaf LWL 地下搭(近圖書館)𨋢 上去
2) syts8 B座2樓平台
3) 38h9q C座天台 影向LWL
4) v3062 C座9樓天台𨋢口位
5) lvhwv B座9樓天台 影向C座
6) 1hq78 B座9樓天台 影向C座
7) f6yzj C座9樓天台 影向B座
8) pb213 C座9樓天台 影向LWL
9) yf61f LWL 9樓天台 𨋢口位
10) fvy47 LWL 7樓 𨋢口位
11) gm64f BC座7樓 zone24
12) okrlm B座7樓 𨋢口位 影向LWL
13) 3yien B座7樓 影向D座 (應該同12同cam位)
14) p9mz9 A座7樓 影向BC座 zone24
15) n6daa D座1樓平台 影向A座 右面係天梯
16) pcfeu D座地下停車場 向地鐵站/都會駅商場
唔係我負 我想問 陳女兩個出現個地方係幾多樓?
如果兩個同一時間,係同一個地方出現,我可唔可以假設佢兩個應該一齊行咗一段路?
定係可以有另一條路,去到同一地方?點解兩次,個男仔都係畫面右邊行去左邊?到底佢哋同唔同路?
CCTV時間成日都唔同步,都幾常見
Sor自膠 同一個cam
太多人睇
Load 得勁慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞