突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
有同學話喺tkl mtr 見到赤腳嘅女仔,係似20幾歲,一係已經如假包換咗,陳同學喺學校已經出事,
然後搵個人係咁喺cctv面前行嚟行去,
製造證據證明佢赤腳行去地鐵站
幫我傳,快!

最新消息 !差佬已經出動佢哋改用民牌嘅私家車出發去各個示威地區進行搜捕落單嘅示威人士!提醒自己人要小心免得畀佢哋喺路邊捉咗上車!
黃大仙黑色七人車VB5469入面全部喬裝狗
請用你地渠道廣傳

📢📢全部狗私家車,散出去

UV 5637 MAZDA BLANTE
NZ 5436
SW6542
TA5942
VT9379
VD7235
VT8075
VB 7346
UN 5239. HIACE
UZ 6092. PIRUS
NU 7946. HIACE
UZ 2379. STEPWAGEN
TE 6472. VW CADDY
RL 3947. NISSAN C26
UY5367. KIA CERATO

SU7263
PX2735
NB5296
Rk4276
Sd5346

鬼家長車出動
車牌:NF7258
天台條橋行過執就係個𨋢口位 唔洗幾十秒
最慘有人信佢

所以我都係估
呢啲佢屋企人一日唔現身說法一日都唔會知
有冇人唔敢睇
yr2 係會咁諗既
但唔會全部人都yr2啩, 點都唔至於完全冇人注意佢赤腳先係
咁要確認佢係本人先
邊個再話係自殺邊個就係鬼
有無得fc ,真會係超級沙皇核彈
我記得di個池唔係成日開㗎喎?改咗?
其實有冇人諗過佢出左學校之後可能有番返學校?
學校CCTV 一take過既原片一定要繼續拎
黨鐵片都要
lift入面既佢有bra帶有鞋
呢段片既佢條bra帶無左 又赤腳
中間到底發生左d乜
同感

18:36無著鞋之後就故意行去cctv前面

髮色比有著鞋嘅人深色,面同手臂比較有肉
可能係無家可歸先周圍行
唔似遊戲 玩遊戲點會咁誠實咁耐 又冇朋友睇實 佢表情似係有心事/八卦環境 所以行嚟行去
炒車都唔割
證明公開播片果日係擺明玩野
製造炒車攪分化
有冇人認到係佢本人?
有冇果日見到佢既同學可以確認日期?
要再對返曬所有片既時間睇下有冇missing time
其實條屍係咪真係陳同學
黑警一開始又話條屍估計25-35歲,我當你屍體浸水發漲誤判,無理由個老母都認唔到自己個女掛?
一直都係由黑警果邊講過就係
#1新數學-毅進制

作為管理過咁多賭場項目兼集團IT最大果個,我諗我都有資格講兩句

1. 今時今日我相信都好難係香港搵到用analogue 或者錄影帶錄CCTV 既學校或公司,即係條片肯定可以直接抄出黎唔使過黎過去或要轉format 之類啦,咁個file 無藉口花佐或壞佐喎
2. 如果唔係錄影帶,即係digital storage 啦,學校或企業既digital storage 一定有backup,所以起碼應該有兩個copies,你唔見佐原片既hard disk?咁backup 呢?我都未計你地policy 有無daily and weekly type backup 喎
3. 呢點最重要,唔係熟IT 既人未必明,CCTV 既storage 係一定行RAID 5,即係點呀?即係你唔可以就咁攞隻hard disk 出黎呀,你只係攞其中一隻hard disk 係無用架,你要成組hard disk 放係同一個籠先睇到個storage 裡面啲files 架,唔通你成個籠連埋hard disk 攞住周街走?
4. 同埋行RAID 5/6你要同時間死2隻以上既hard disk 先救唔返裡面既data,如果你只係抽走其中一隻hard disk,你只要插隻吉既hard disk入去,部機係有功能幫你重組返你唔見佐果隻hard disk 既data,所以唔見file 既機會係好微,當然,你故意去delete 就另計,但以今時今日嘅科技,你知唔知delete 佐都可以recover 返架?我相信香港好多IT 高手都做到

所以我既結論係,要講大話呃到人係要好叻先得架,枉你仲話大學管理層,連啲基本既知識都無自己學校既系統又唔識就學人講大話,錯漏百出,唔識都問下專業人士先啦!求其攞隻hard disk 抄條片出黎就當係原片呀?你真係當成香港都無人識呀?問你學校IT 攞個CCTV diagram 出嚟睇下丫,睇完圖再落現場行一轉我担保可以重組返成件事出黎!!!

即係點?
行Raid5嘅CCTV冇可能有資料遺失
希望手足可以搵下部CCTV係邊間公司投標嘅
睇下佢部機係咪真係咁易壞

推比HKDI同學仔睇

--我係(IT狗有野講)果個post copy 過黎,好有用既information
di有時壞lift又冇顯示, 我試過lwl8樓落去1樓嗰陣撳足三層(6,7,8)lift
```

```
而家最大問題係佢擺出黎呢幾段cctv時間唔統一 ,有偏差,有兩個位,有巴打講左天台往LWL 9樓𨋢口位置,同兩女子入b座zone24而佢離開b座zone24。講緊係多於一分鐘嘅偏差,好似好少咁? 但顯示到保安控制室入面server有問題或者有人改時間? 

```

```
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞