突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
最長嗰段片同一個位撳咗兩次都係行開咗冇搭
推!!!!!! 呢個方向值得一試!!!!
幾時發現屍體唔反映幾時死,而邊日發現條屍係陳小姐都係警方所講!!
我同老母都會望下,但唔問, 如果一個人有奇怪特徵
留名
Back up
疑點
1. 1830-1836 中間冇片之後就冇著鞋
2. 佢成日行尼行去唔同地方同有望cam
3. 佢本身手上notes都唔見左
4. 直頭出𨋢之後 冇咗半個鐘添

所以要問係notes同鞋去左邊?
HKDI有冇locker? 定放左去邊?
一個有著鞋既人當時有冇人有留意?
暫時佢四圍行搵CCtv可能性最大,佢唔想cctv影到佢鞋?
前幾年去過有d lift要學生證拍先㩒到 唔知呢部係未?
各位偵探,靠哂你地啦
我覺得幾奇 至少我見到會留意下
同意
可能無勇氣跳 就返落去尋找其他可以輕生既地方
可能佢揾緊合適地點?
唔係無可能
如果佢有take野習慣就解釋到佢老母唔想搞大件事
rip
有呢個可能,按呢個講法所以屋企人先唔想講咁多,留返一點清白比死者。

但變相係連登仔為滿足求知慾而二次傷害緊死者屋企人要全世界都知死者「可能」因為take野自殺
佢主要目的係俾美國嗰邊睇⋯
後生仔易被煽動⋯想製造多方面聲音⋯
等中央同埋政府可以官方話後生仔係錯⋯
DI個個係咁著 所以唔會話好特別
應該冇。至少新聞冇
會唔會被人威脅要咁做?
defo mate sad but true ... rip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞