突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
一開始佢媽否認條屍係佢 因為頭髮長度既原因 之後警察話係陳女 佢媽話就係佢個女 不過係自殺

如果咁樣諗 係真係好奇怪
藍可怡咁...
但左上遠方
有2個人坐係度傾計
好誰似冇定到?
好似有微微動下?
點解識游水就唔會跳海自殺?
你識食飯係咪又一定唔會吭死?
如果report未出就燒屍 係咪即係論證到狗方既結論做得太倉猝
即係根本未查完就落結論 我唔會話有鬼
但係邊個處理單案 睇過段片既 係咪要問責?
我純粹係程序上質疑姐 因為以冇著鞋作為自殺原因 係痴撚線
所以而家放出嚟嘅片根本冇乜特別
希望大家唔好再嘥時間研究
我諗緊一樣野 如果係di入面已經無著鞋 而佢既目的係自殺係講唔通
有巴打話段片見佢attention seeking
但一個想自殺既人真係會seek 人地attention咩?
一個想自殺既人會唔著鞋咁奇怪咩?
我認為條片入面既佢無自殺企圖
點解無人提
Cctv 時間 有白字同黑字 數字
咁明顯!
個肩膀位你點解釋
不嬲係咁。
每次睇閉路都實有人問你呢個問題
我睇晒咁多條片,全部片都係行同企,完全冇可疑地方。
正正係咁我先覺得好可疑,好可能係放片出黎既人篩選過。
又會咁岩行完條路,佢就即刻行返
你覺得有乜唔同?
用電腦放大睇啦仆街仔 個保安企係到睇手機呀
push
角度,姿勢都唔同,好難作比較
你仲撚弱智 依條片係8月 CCTV係9月呀屌你老母
燒屍好似係屋企人同意先得
講到尾真係最大可疑係赤裸同埋游泳健將跳海死
認同
現時所有既cctv都證明唔到係自殺
所有陰謀論又話食藥又盛 完全唔洗理
因為已經驗左屍 而如果毒理報告未出就燒屍 即係有人失職
如果警狗以e幾段cctv去論證陳同學係自殺
咁唔好意思 香港人唔會認同 因為根本咩都證明唔到
我認為狗方要問責
所以嘥時間研究d片都曬氣
你死喇
你話唔係黑警姦殺
啲連登仔實圍屈你三毛黑警
好有可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞