突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
條片812 之後一個月入咗女童院
唔係咩?第一日校方放兩條垃圾片,第二日就放IG story、第三日放東涌,今日放16條CCTV片,今日順序放到第一日車場CCTV片但唔同時間,然後聽日就接住可能係調景嶺站商鋪CCTV,最後就係海邊車CAM。你都估到唔只我咁樣估。刻意安排
係嘅話就真係仆街啦
關鍵
呢個topic攪到我個人好攰
想抖抖,希望快d搵到直相
已失眠左個幾月,個人就快散
但本人不會自殺,五大訴求,缺一不可

但咁既Account有成千個Post
其實好多學生都鍾意開啲private ig for close friends only
可以盡情洗版
所以我覺得大家真係可以唔洗咁focus落呢個account度
經常性見到啲呀叔喺地鐵上面打大赤肋 又唔見你去問啲呀叔咩事
4同5個時間唔對
同一時間係兩個位置出現
發現咗樣嘢 係佢㩒完𨋢係唔會撘嘅 跟住就掉轉頭走
等炒車
試下幫手
1. google GPS定位紀錄, 如果有開, login gmail應該睇到當日紀錄, 什至電話移動紀錄。
2. 巴士車cam?
3. 睇返當日天氣溫度大約係24.9-32.4
4. 車cam係最重要, 個度好多車係泊係度。
一早播晒出黎唔得既,唧牙膏咁盞令人更多懷疑,的人乜蠢得咁交關, 又話映到佢放低的電話品物係長椅,或者有更重要的,又唔知留到幾時
咪話咯⋯⋯
好似隱形人

正常著背心
仲要冇著鞋
點都會望多2眼

有次我mtr見到個鬼仔冇著鞋一路行
我都影低咗張相
其實佢唔著鞋 又咁無聊行左咁耐 好古怪
女童院點鐵無記錄,但蘋果無講你知佢哋有冇追查証實…蘋果都鬼鬼地,有意配合連日放出影片誘導大眾
你都識講呀叔 條女仲要自己一個盲摸摸咁
正常我見到都一定會問 唔好話係咪想cap佢
如果CCTV中 某啲入鏡人士 話果日係19號 先確信真偽

日子有機會係19號之前
推,最重要係呢段
Apple都鬼,我都係返去睇大公報算
作故仔時間

我當個女仔真係隊草high大左
但我相信佢冇意思去自殺
但啲狗咁岩係附近巡邏
見到佢黑衫 年輕人 一個女仔
於是當佢示威者想拉佢
High大左嘅死者想反抗
於是被女女女
再掉落海

而報夢巴亦都係狗
一早知道呢件事 講番出來

故事純屬虛構
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞